Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Mie imi place foarte mult sa desenez si ma pricep la asta, doar ca modelele le iau de pe net si acum nu stiu ce sa mai aleg. Dati-mi sugestii va rog!;)
Am si eu nevoie de o idee de desen care sa aiba in prin-plan apa! Nu vreau idei de genul "Marea" sau ceva de genul, prefer ceva mai special!
Hei! cum sa sterg urmele ramase de la creion? eu am desenat de mai multe ori o chestie si am tot sters si dupa nu am mai desenat nimic in locul ala si au ramas urme de creion.
Cum folosesc mediul acrilic de intarziere? Se poate amesteca cu apa?
Nu stiti cumva cum as putea sa imi fac vopsea pentru desen acasa deoarece am vazut la niste niste pictori de la colonie ca isi faceau vopsele. Daca stiti cum as putea face vopsele bune si de...? (mai mult)
Pe 2 februarie mi s- a nascut un verisor, si as vrea sa ii crosetez ceva.V- am spus data deoarece sa va dati seama cam cat are. Nu stiu cam ce as putea sa ii fac. Daca puteti, sa imi trimiteti un URL...? (mai mult)
Vreau idei de desene in creion, dar sa fie peisaje de primavara (asta ne- a cerut profu' de desen). Nu am deloc ispiratie. Imi puteti va rog sa- mi descrieti un peisaj sau sa- mi dati luncul unei...? (mai mult)
Am un talent de cand eram mica..desenul.Mai tarziu am inceput sa fac portrete in creioane si sa pictez.Am continuat cu desenul pana acm cand am 15 ani. Acum 5 luni m- am mutat in Anglia iar dupa cateva...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie urgent de un răspuns. Sunt din Buzău si sunt extrem de pasionata de fotografie, desen, actorie si cam tot ce tine de arta, mai pitin muzica la care sunt praf. Asa si vreau sa...? (mai mult)
Dați-mi niște idei de desene legate de caritate și chestii din astea. eventual și cateva imagini ca sursa de inspirație :D :*
Cine a desenat Caru cu boii ofer pamblica
Buna seara Va rog frumos sa ma aj si pe mn. Paharele pictate se usuca in cuptor? Daca da se poate fol si cuptorul de acasa? Multumesc anticipat
Ce este catedrala Notre dame din Paris? Dati si niste curiozitati.
Care sunt cele mai vechi traditi romanesti
Care este cel mai bun teatru unde se tin cele mai bune piese culturale?
Ce as putea sa desenez? Trebuie sa fac un desen cu un personaj amuzant sau unul din desene... Multumesc...
Am si eu o intrebare cum sa iti dezvolti arta de a desena? Cu cativa pasi
Am găsit Într-un sertar aceste bancnote ciudate și aparent vechi. (Poza de profil) Dacă știți ce sunt și mă puteți informa și pe mine as fi recunoscătoare. Va mulțumesc ^,^!
Unde se află și când este deschis târgul din Ghencea? Am aflat de curând că există un târg în Ghencea, mai mic decât Vitan- Auto. Colecționez obiecte mai vechi pentru steampunk art (ceasuri...? (mai mult)
Am intrebarea "Cine a fost C Brancusi?" Trebuie doar sa spun ce a fost(sculptor celebru,unul dintre marii creatori din arta moderna) sau si alte informatii(n,d,studii, etc)?
Buna! Imi puteti spune si mie ce cursuri de arta se gasesc in zona Brasovului?
Vreau sa fac un curs de desen in Craiova sau in Drobeta Turnu- Severin, imi puteti recomanda pe cineva, imi place foarte mult desenul dar nu am gasit pe nimeni care sa ma invete... daca ma puteti ajuta,...? (mai mult)
Vreau linkuri cu documentare vechi despre arta de incondeere a oualelor, despre piine si despre brad...sau altceva din traditiile noastre, numai ca documentarul sa fie vechi filmat, in culoare...? (mai mult)
Niște idei de tatuaje mici, mai masculine
Stie cineva un site sau numarul unui evaluator de monezi? Am o jumatate de moneda de argint, care are gravat pe spate "MAGYAR" iar pe fata 969+ 1038(am aflat ca acele numere, sunt de fapt...? (mai mult)
Ca pictor iti este interzisa inspiratia altor picturi?
Ma poate ajuta cineva in legatura cu o semnatura pe un tablou. a cui apartine... A. DaFiore cine este acest pictor (tablou adus din Italia)
Cine l-a desenat prima data pe Mozzart?( nu stiu )
Ce credeti că as putea face pentru târgul de martisoare? Exemplu pui de lana, ciucuri etc. Dau funda celui care are cele mai bune idei!
Care e tara de provenienta a vampirilor? De unde provin? Chiar daca nu exista. Nu vreau documente, vreau raspusul direct. Tara de unde provin. Multu'.
Stiti cumva ce martisoare pot face (inafara de bratari sau quiling ).
Pasii la hora va rog!
Hello! Am o rama mare si veche acasa. Imi dati si mie idei de vreun colaj sau altceva ce pot sa pun in ea? Nu poza, ca nu am poza asa mare.
Imi puteți da niste idei de martisoare pe care le.as putea face? ( fara bratari, quiling)
Cat ar face un ceas Anker 17 rubis incabloc (RIW Walz-Gold-Double 20 Mikron) seria 45063. As dori sa stiu daca este autentic si cam cat ar costa.
Din ce zona folclorica face parte Maria Tanase?
Am niste picturi copii a tablourilor din Franța si germania pe ce site le pot pune pt a afla valoarea?
stie cineva ce este acela un "art curator"? Daca se poate si cum s-ar traduce in romana.Multumesc.
Stie cineva unde pot gasi imagini cu tribal design fain.
Am o moneda foarte veche care este lasata mostenire la noi in familie. Pe o parte a monedei se gaseste un coif de cavaler iar pe cealalta parte un soare sau un cap de om ( nu prea se intelege ...? (mai mult)
Cum a intrat vioara in viata lui George Enescu
Exista vreun portret (de om) [fotografie, arta digitala, pictura, etc] la care te- ai uita ore intregi? [nu in sensul ca habar nu ai ce e acolo si tot te chinui sa pricepi. Nu. Ma refer in situatia...? (mai mult)
Salut, am o colectie de bani vechi (15 bacnote si 35 de monezi, mai multe fiind din 1871, 1888, 1905, etc) si as vrea sa vand colectia la un pret cat mai bun.....ma puteti ajuta?
Are cineva idee cam cat ar costa un ceas de sah iantar de pe vremea urss? :) Funda, pentru un raspuns mai detalit adica de ce costa atat si ce i-ar putea scadea valoarea. Multumesc!
Salutare. Sunt intr- o mica dilema. M- am cam lasat de hobby- ul desenului de vreo cateva luni... si nu stiu daca sa continui cu treaba asta, sau sa o las moarta. Aici e galeria mea: http://alexkrat92.deviantart.com/gallery/53098498/Drawin...? (mai mult)
Salutare. Sunt intr- o mica dilema. M- am cam lasat de hobby- ul desenului de vreo cateva luni... si nu stiu daca sa continui cu treaba asta, sau sa o las moarta. Aici e galeria mea: http://alexkrat92.deviantart.com/gallery/53098498/Drawings ...? (mai mult)
Salutare dragi artisti! :D Ma intrebam ce pot sa folosesc pentru desenele mele.Desenez de ceva timp anime. Iubesc sa fac asta! :) Mai mult Dragon Ball Z si Fairy Tail. Vreau sa stiu de unde pot lua carioci...? (mai mult)
Salut.stie cineva di ce imi fac singura acasa pasta polimerica gen fimo? ce ingrediente imi trebuie?
Fimo are neaparat nevoie de coacere?
La scoala se organizeaza un eveniment caritabil care consta in fabricarea si vinderea martisoarelor,trebuie facute de noi, aveti ceva idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?