Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei TPU vreau si eu o reteta de pasta polimerica!
Cine mai face colectii de trimbe in Bacau? Am multe dubluri si tripluri si nu am ce face cu ele. Puteti sa lasati o adresa de e- mail pentru contact. Adresa mea este ciubotarualex2002@yahoo.com ...? (mai mult)
Salut, sunt la arte (a 9a ) si... as vrea daca se pote sa- mi dati un link undeva unde sa pot citi mai mult despre portrete (Cum sa fac umberle, cum sa- i fac fata) si mai multe nu neaparat numai de portret,...? (mai mult)
Mi.am cumparat o penita pentru caligrafie si nu prea pot sa scriu mult cu ea.O bag in cerneala, trag o linie si trebuie bagata iar.Cum pot face sa ramana mai multa cerneala pe ea?
Imi puteti spune ce foloseste tipa din videoclip ca sa faca pasta de modelaj? Multumesc. Link- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - > ...? (mai mult)
Vreau sa fac o felicitare unui baiat. Am desenat o inimioara..cum as putea face sa para 3D? Daca as pune cumva hartie impaturita peste sau?
Ce îi pot face mamei de ziua ei? Vreau să îi fac ceva...nu să cumpăr. Idei? :)
Ce este pictura verbala?
Am o lampa mostenita de la strabunici despre care nu stiu prea multe. Cine stie din ce material este facuta ce vechime are aproximativ si ce valoare. Multumesc anticipat. Mai jos un link catre o ...? (mai mult)
Cum se face aracetul de casa si nu vreau sa il cumpar imi trebuie mai mult
:*! Imi puteti da niste idei pentru lucruri, obiecte facute din lemn pe care le pot face manual? Mersii! Funda la cel mai creativ raspuns! Pup
Hi TPU vreau sa desenez ceva super tare.îmi dați va rog ceva idei,ceva link-uri, ceva aplicații... Funda
Heei.M- am apucat sa desenez un personaj din anime- ul Free!*cel cu inotul*. Personajul e Rin*cel cu dintii de rechin=))).U rimeaza*.Ce culori sa combin ca sa ii fac culoarea parului? Eu il fac cu creioane...? (mai mult)
Cine îmi dă un site unde învaţă cum să pictez pe pânză ii dau FUNDĂ!
Hei TPU,,,am nevoie de siteuri,, linkuri de quliing sau chiar video (nu de incepatori)
Salut, am gasit acest pistol acuma 3 luni si nu stiu ce sa fac cu el dupa cate am vazut mi se pare foarte vechi 300 350+ anii nu stiu mai exact daca ma insel sau nu uitati http://postimg.org/image/f69gspth1/ ...? (mai mult)
urgent am si eu un tablou pictura si semnat in colt cu H. HRENOVZCHI. si nu stiu nimic despre el. as dori sa il vand dar nu stiu cu cat sau cel putin sa il evaluez mentionez ca tabloul are ...? (mai mult)
Puteti sa-mi oferiti niste scenete hazlii in engleza. Cam pentru clasa a 7-a. As vrea sa o pun in scena si nu trebuie sa fie nici prea lunga nici prea lunga. Mersi funda!
stie cineva de unde pot sa cumpar batoane de sticla pentru modelat?
Vreau sa stiu cum pot embosa carton sau hartie fara acele masini Big Shot ( care sunt destul de scumpe )... pentru a face invitatiile la nunta fiicei mele... vrea ceva handmade. Sper ca cineva sa ma poata...? (mai mult)
TPU! As vrea sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: De ce sa ne mandrim cu Mihai Eminescu?
S- a intrebat vreodata cineva, de ce nu e marca inregistrata portul nostru popular? Multi designeri straini fac haine inspirandu- se prea mult din hainele noastre. Pe langa asta, . oamenii cu bani, referindu-...? (mai mult)
Salut,am o intrebare cine a facut pictura co Mona Lisa va rog ajutatima ca nu mai ii mai tin minte numele ofer fundita
Hi! Am mare nevoie de cineva care se pricepe bine(chiar foarte) să deseneze portrete umane! Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi, va implor! Dau fundă şi vă rog să lăsaţi aici sau printr- ...? (mai mult)
Hi! Am mare nevoie de cineva care se pricepe bine(chiar foarte) să deseneze portrete umane! Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi! Dau fundă şi vă rog să lăsaţi aici sau printr- un mesaj privat...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune niste picturi despre ploaie, dar sa pot gasi date despre artist
Salut, stie cineva informatii despre renumita pictura a lui Edvard Munch "Tipatul" (am inteles ca pictura are un in spate o istorie inspaimintatoare vreau mai multe informatii despre aceasta) Dau...? (mai mult)
Buna,am nevoie de siteuri de quilling, mai performate sau videoclipuri
Vreau siteuri cu desene in creion sau alb negru,, mai multe cu animeuri
Cum se numeste tehnica de desen in care folosesti cuvinte pt contur si volumetrie? Dau fundita.
Aratatim cum sa desenez o furtuna va rog frumos
Aceasta intrebare este adresata mai mult iubitorilor de arta... vreau niste desene care sa promoveze cărtile si cititul...dar ceva mai artistic si mai pătrunzător am cautat pe multe site.uri dar Nu ...? (mai mult)
Știți de unde pot sa cumpăr un șevalet de pictura cu foi speciale pe mărimea lui si sa nu fie tocmai imens cam 1 m. 50 cm. Aprox..
Am nevoie de siteuri de quilling, desen si origami dau funda
Cateva temple greceşti?
Cum se face o balanta va rog explicatimi iar daca puteti datimi si video.DAU FUNDA!
Cum pot sa invat sa desenez foarte bine intr-un timp scurt? Chiar imi place si majoritatea spun ca desenez foarte frumos. Multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre cum as putea face o masca de Everidike, Creon si Corifeu din piesa Antigona de sofocle? Ma intereseaza pasii si modul de lucru :)
În câte ore se usucă un desen cu foarte foarte multa acuarela? Dau funda! Am nevoie de raspuns rapid!
Unde pot gasi marker maker de la crayola trebuie sa nu fie pretul mai mare de 190 lei
am gasit in pod la tara o care care ii apartinea stra stra bunicului meu autorul este dimitrie bolintineanu iar titlul carti este Elena si este semnata de foarte multe ori de diferite persoane...? (mai mult)
Imi puteti spune ce pictor are semnatura "Rimia"? (avand in vedere ca tabloul este pictat pe panza si ca in imagine este reprezentata o vaza cu flori).
Salut TPU, am scris o carte, este manuscris in format A4 dar trebuie tehnoredactat si am nevoie si de o coperta. Imi puteti da sugestii, firme ce se ocupa de grafica, editare, dar la preturi mici....? (mai mult)
Salut TPU am si eu o intrebare foarte importanta! Imi place foarte mult actoria si sunt in clasa a 7 - a... nu prea stiu cum se procedeaza cu liceul .ce liceu trebuie sa aleg pentru asta di ce facultate...si...? (mai mult)
Care e "playlist-ul" concertului de la Viena de anul nou? Mă refer la toate operele care sunt interpretate, de ex : Dunearea Albastra. Dau funda
Vreti funda? Am roata olarului de jucarie in fine dar olareste si am nevoie de un site sau sfaturi cum trebuie sa fie lutul...un site va rog!
Vreau sa stiu cat mai multe despre cultura si viata in Amsterdam, Olanda.
Salutare cine ma ajuta sa fac o capra de anul nou cum se face? ma ajuta careva?
Nu ma pricep prea bine la desenat, dar as dori sa imi dezvolt aptitudinile in acest domeniu, cu pasi mici dar siguri. Cam ce as putea face?
Care sunt cele mai bune tipuri de instrumente/truse(creioane, radiere, corectoare etc) de folosit pentru desenarea unui portret?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?