Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salutare TPU, imi puteti recomanda un set de creioane grafit bun sub 50 de lei pe care il pot comanda online? Daca mi-ati putea da si un link ar fi perfect.
Vreau sa-i fac mamei un cadou de ziua ei, e iarma, dar ca sa fie cu temetica de sarbatori de iarna :D. Sa fie ceva personalizat sau handmade sau din magazin, dau funda daca ma ajutati ccit mai repede!
Cine stie niste povesti scurte, de viata si frumoase?
Stie cineva legende despre locuri,oameni, monstrii si obiecte fermecate?
Pentru un aparat foto dslr la mana a doua sunt multe 6000 de cadre?
Vreau sa fac o achizite, mai exact un Nikon d5100 la mana a doua cu 5700 de cadre la un pret foarte avantajos.Ar fi primul meu aparat foto DSLR si astfel sa incep in arta fotografiatului.Stiu sa...? (mai mult)
Cine a scris poezia: "O casa cat o nuca La umbra unui deal O pajiste de taina Pascuta de un cal Un plop crescut in ceruri In care stele ard O casa cu gradina Si fara nici un gard Un geam taiat...? (mai mult)
Buna! Sunt niste poze frumoase gen: https://fbcdn- sphotos- c- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xfa1/v/t1.0- 9/1901844_383330311818747_4546871222085317116_n.jpg?oh=918a47db4da834f61c82cc033c1e2ded&oe=552E7D33&__gda__=1425627235_4cb29bd216baba9f522fc7004c225387 ...? (mai mult)
Hei! Am primit o chitara de ziua mea, si am acordat toate notele, in afara de nota mi, aia cea mai subtire, n-o pot gasi...O sugestie ceva?
Am incercat sa imi acordez chitara acustica si imi este frica...mereu suna ca si cand s-ar rupe lemnul. Nu stiu ce sa fac! Ajutati-ma!
Cum se face un plugusor? De ce am nevoie ca sa il fac? Imi puteti da niste poze ca sa ma inspir din ele?
Am vazut mai demult un film si mi ar placea sa l revad dar nu imi mai amintesc numele. Va dau cateva date poate ma putetj ajuta dumneavoastra....era cu o femeie ce isi insela barbatul cu un barbat mai ...? (mai mult)
Ce e cel mai important de Craciun?
Helău.Deci m.ar interesa un program pentru grafica, ilustratie etc. Sa fie gratis ( nu triale va rog ) bun pentru incepatori. daca exista cineva din domeniu care sa ma ajute cu mai multe informatii v.as...? (mai mult)
Caut si eu niste melodii interpretate de artiste mai tinere. sa fie vorba despre mama si sa fie in romana de genu Adda-Mama. Multumesc mult :* [ nu populara sau de. gradinita :)) ]
Daca faci un exercițiu si la urma îți da de exemplu rezultatul : 4 daca nu-l simplifici ti-l taie?
Se apropie anul nou si vreau sa merg cu capra Puteti sa imi dati versurile deoarece sceneta o stiu(vreau sa fie cantec+sceneta) va rog daca stiti scrieti cat mai rapid Funda celui mai bun
Care este diferenta dintre o chitara de 3 milioane si una de 6?
Buna seara TPU! Am o rugaminte, de unde pot obtine romanele lui H.P Lovecraft? In format online sau pdf...
Știe cineva unde pot sa găsesc o cetera cu goarna de vânzare în zona Bihor sau județele învecinate? ofer funda!
Buna dragilor. Craciun fericit! M- a sunat o americanca (cred )si a zis de mi multe ori numarul 666 si imi e cam teama avand in vedere ce simbolizeaza acest numar ce sa fac la inceput nu mi- a fost teama...? (mai mult)
Craciun fericit tuturor!
Am nevoie si eu de o imagine de youtube si sa fie numele DanyPlaysHD, dau funda, sa vina perfect pe bara de la youtube!
Cine cineva unde pot face dowload lq cartea "de la idee la bani" de napoleon hill?
Urmeaza Dan Puric, acum la Romania Tv, la orele 20!
Vreau si eu sa fac cadou unei persoane foarte importata care implineste 21 de ani si mi- am petrecut copilaria alaturi de ea. pe melodia doddy- iti va fi dor vreau sa fac un colaj ...Cum vreau...? (mai mult)
Salut; ) as avea o intrebare si as aprecia mult daca m- ati ajuta. Eu lucrez de mult in Adobe after effects si azi am vrut sa fac un efect cu Plexus(2) si imi apare un X mare si rosu, si nici cum nu ...? (mai mult)
Heii! stie cineva sa faca figurine ca astea
:D Spuneţi-mi şi mie colinde faine de Crăciun, dau fundă :)
Care sunt simbolurile Crăciunului?
Stie cineva cum se numeste filmul cu robotul care devine prietenul familiei si vrea sa devina liber?
Emotionant si ravasitor concertul *Degeaba* al lui Tudor Gheorghe.L-am urmarit la TV. Daca eram in sala cred ca-mi taia respiratia.
Care este cel mai bun aparat foto DSLR pe care sa il pot cumpara la mana a doua cu tot cu obiectiv undeva la pretul de 1200 Ron.
Cu ce colind se incepe de craciun
Buna am 12 ani si imi place sa fac quilling,(fac tablouri si nu numai)imi puteti da va rog cateva siteuri,linkuri, videoclipuri cu acestea.dau funda la cel mai inspirat pentru mine
Am 13 ani.ce cadou mai special as putea face de mana de craciun pentru parinti? ceva original, siteuri.
Salut,TPU! Cum fac fulgi de nea din quiling? Daca se poate va rao filme poze sau detaelii explicite. Multumesc anticipat!
Buna,TPU! Cum fac fulgi de nea din quiling? Va rog videouri,poze, explicatii.
As vrea sa merg la colindat cu turca/capra si as avea o problema, nu stiu colindul adica stiu ca incepe "ța ța ța caprita ta mancatiar cainii gura..." si mai este una "la moara la malaina mi-...? (mai mult)
Care este varianta colindului buna dimineata aceea cu domnisoare iesi putin afara Repede funda primului raspuns
Tesssttt :)) [url=http://www.indungi.ro/forum/topic/538998-reclamatie-xnxx/] click me [/url] d
Http://www.lecombirotica.ro/Creioane- Colorate- ART- GRIP- si- ART- GRIP- AQUARELLE/Creioane- Colorate- Aquarelle- Art- Grip- 12- Culori- Cutie- Metal- Faber- Castell- - pID396.html culorile astea pot...? (mai mult)
Prin ce se deosebeste arta moderna si contemporana de arta clasica?
Nikon D3200 sau Nikon D5100? De ce?
Vreau sa imi cumpar un aparat foto DSLR.Va fi primul si chiar imi doresc sa fac poze de calitate si chestii de genul.Ideea e ca am vazut un Nikon d5100 la un pret relativ ok.Sunt incepator si banuiesc...? (mai mult)
Cum sa te folosesti de acest instrument? Dau funda:) https://www.google.md/search?q=instrumente+ quilling&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=aIuVVKOlAYPqUuKggvAP&ved=0CBoQsAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=yc0qNqHJ74msuM%253A%3BLhhO_RlnrqjWKM%3Bhttp%253A%252F%252Fcasaretro.com%252Fi
Hei! Am descarcat Paint Tool Sai si acum a expirat.Chiar daca il descarc din nou imi spune acelasi lucru.De unde se cumpara si cu cat? Exista o alternativa de a lucra in Paint Tool Sai in continuare fara...? (mai mult)
imi puteti da si mie un site sau ceva unde sa citesc online Insemnarile unei pustoaice volumul 1?
BUNA! Cum sa descard ceva de pe laptop pe telefon ultilizand un cablu de date am Samsung galaxy s 4 si vreau sa descard de pe magazyn play ceva sau poze dar nu prin mega sau wifi prin cablu de date se ...? (mai mult)
Lume am nevoie de un scenariu pentru anul nou insa sa fie pentru oameni maturi si copii deoarece se desfasoara la o casa de Cultura si va rog ajutati-ma, !
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!