Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU as vrea sa imi dati idei de decoratiuni pentru Craciun handmade. Funda
Puteti sa imi spuneti pe ce programa sa scriu si sa pun foto apoi sa scot la printer.
Facultăți ce au ca departament arte abstracte, cunoașteți? Îmi puteți da câteva informații? Mulțumesc.
Ce fond sa folosesc pentru un desen cu Mos Craciun?
Nu stiti unde unde as putea gasi o carte de cumparat unde sa invat sa desenez oameni pas cu pas? Multumesc anticipat!
Poate sa-mi spuna si mie cineva simbolurile Romaniei (pe langa imn tricolor, si ziua nationala va rog). Adica devizia si statuia care reprezinta Romania
Cineva știe ceva despre turnatul în bronz? Documentați- mă vă rog cu ceva despre acest meșteșug, am găsit ceva informații însă sunt superficial mie îmi trebuie mai în amănunt... Mulțumesc...? (mai mult)
Anul acesta vreau sa merg cu capra si nu stiu cum se face o capra as vrea sa imi spuneti sau sa imi dati niste stiuri de unde sa ma uit sau niste videoclipuri cum se face.
Imi poate da cineva va rog traditi si obiceiuri de Craciun din Ungaria? Multumesc.
Heii! da-ti-mi niste idei de felicitari de craciun simple de facut (handmade).
Stie cineva rolurile de la Steaua... Cu Irod si cine mai era?
Heeei. Stie cineva din ce par este pensula de la "curs de pictura" era o revista acum vreun an...cu numele acesta...Sau pensule bune din par natural? ce fel de par?:o3
Cine imi spune traditi din ardeal?
As vrea sa imi surprind matusa cu un desen. Dar nu prea am idei. Ce credeti ca ar fi un desen bun. Ce sa includa? Pentru matusi
Heyy...trebuie să fac un desen, cu omul zăpezii dar cum nu l- am văzut niciodată. Așa cum mi- l imaginez eu. Dar nu- mi vin idei. Și trebuie să fie perfect și urgent. Dați- mi idei, sau desenați-...? (mai mult)
Cunoasteti vreo Galerie de arta in sectorul 1, Bucuresti care sa aiba pictura,grafica, obiecte decorative unicat?
Stie cineva de ceva evenimente aproape de Cluj sau chiar in el in perioada Craciunului?
sunt clasa a 7 si as vrea sa desenez sa pictez din ce in ce mai bine.Am 10 la desen, iar profesorul meu este un pictor care nu accepta in primul rand sa vorbesti la orele lui iar daca nu te-...? (mai mult)
Din cine este format alaiul caprei de anul nou si ce rol au ei?
Cunoasteti vreun artist plastic nascut in luna decembrei? P.S. Imi trebuie raspuns pana vineri!
Buna TPU am de pregatit la scoala o sceneta de iarna am cautat dar nu prea gasesc doresc o sceneta interesanata care sa partipice in ia minimum 12 persone si doresc ca sceneta sa fie de clasa a 7. Funda...? (mai mult)
Am nevoie de cineva cu un talent fantastic la desen pentru niste desene sub o forma de desen animat! Contra cost bineinteles. daca cineva se ofera doar de dragul de a desena nu ma opuna. Ma pueti contacta...? (mai mult)
Ce poti creea cu aracet?
Imi poate da cineva mai multe informatii despre Chiara Bautista? Nu am gasit prea multe informatii despre ea pe siteurile pe care am cautat- o si imi plac foarte mult lucrarile ei, as vrea ...? (mai mult)
Am nevoie de niste modele de carpete, covoare sau chiar si modele de pe porturile traditionale romanesti.(nu conteaza zona)Mersi fain!
Buna,nu stiti cumva daca are ceva daca as picta pe panza cu culori acrilice cu pensule late pentru unghii?
am o intrebare legata de o macheta pentru ora de istorie. Am de facut o macheta a unei cetati in stil romanic sau gotic. Nu stiu ce stil sa aleg si unde m- as putea documenta mai mult despre...? (mai mult)
Dati-mi idei de desene de iarna/craciun mai frumoase
Care este cea mai importanta personalitate a Salajului? Autori, sculptori, actori care s-au nascut acolo.
Ce este prinzatorul de vise?
Hei..am de facut un desen in care fotoliul sau luna sa fie obiectul principal..imi puteti trimite niste poze sau sa imi dati niste idei?
Salut, săptămâna viitoare trebuie să prezint un oraș din lume la ora de franceză. Eu fac franceză pentru primul an, puteți să îmi dați un site unde sa pot converti scrisul din franceză în...? (mai mult)
Colegele imi spun ca sunt foarte talentata la desen in creion...si cred ca asa e, asa ca ma gandeam sa merg la lectii de desen, dar faza proasta este ca nu stiu unde, vreau la niste lectii...? (mai mult)
Vreau si eu niste colinde de Craciun. In Engleza si Romana, dar sa fie bune. Pana acum am cautat destule dar mna. N-am gasit ceva de calitate. Cine poate sa-mi dea?
Buna :) ma tot gandesc de ceva vreme sa organizez un concert la Teatrul National din Cluj gen Rock Meets Classic daca va- ti uitat vreodata pe Youtube ...si nu stiu cam ce ar trebui sa fac, de ce sa ...? (mai mult)
Am cam 3- 4 luni la dispozitie sa invat sa fac un portret, de preferat in creion, dupa o poza. Aveti idee de niste site- uri sau clipuri care m- ar putea ajuta sa il realizez asemenea unei ...? (mai mult)
Am de facut un proiect de 1 decembrie cu titlul "Mandria de a fi roman" si m-am gandit sa fac o plansa 3D. Imi puteti da niste idei cu ce sa fac?
Imi puteti spune si mi- e va rog daca este vreo diferenta in a invata la saxofon alto sau tenor? la care este mai greu de invatat? sau se invata la fel? Rapsundeti va rog am nevoie de un sfat...? (mai mult)
Lucrurile spuse despre sfântul Andrei sunt adevărate?
Cum se face o toba pentru urat. FUNDAAAAAAAAAA!
Cum se face o capră pentru urat? As vrea un răspuns cat mai detaliat. DAU FUNDĂ!
Aveti idei pentru un scenariu amuzant de Craciun?
Cum sa fac o traista populara acasa dau funda va rog repede
Daca stie cineva vreo trusa de desen cu detoate dar nu prea scumpa VA ROG AJUTATI-MA FUNDDAAAAA
Cat costa aceste timbre vechi, si aceste bacnote romanesti din 1945 respectiv 1947 http://s1380.photobucket.com/user/Vlad_Mares/media/CATCOSTA_zps3db9ad73.jpg.html Cine ma poate ajuta...? (mai mult)
Trebuie sa fac un desen,la scoala, cu o tema despre tigani :))mda..si ma intrebam daca imi puteti da niste idei, va rog!
Salut,dati-mi niste cintece usoare pentru copii de iarna si craciun?
Buna TPU :) Cine stie de unde pot lua informatii si poze despre moda in japonia din sec 16/17/18? Macar dintr- un secol :) Cine imi spune de unde pot lua cele mai multe si/sau utile informatii primeste...? (mai mult)
Ași vrea și eu un monolog pentru teatru,dar pe internet nu găsesc nimic... Dacă știi un monolog BuN, AJUTĂ-MĂ... Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!