E una din cele mai bune carti STIINTIFICE despre interpretarea viselor. Explica pe larg legatura dintre evenimentele din viata de zi cu zi si visele de pe parcursul noptilor.
Merita cumparata.
Hmm...Cartea merita citita si daca analizezi in detaliu visele o sa observi legaturi intre ce se intampla ziua, la ce te gandesti si ce visezi.
Cat despre somnambulism, aici e putin mai problematica situatia. Sfatul meu: mergi la un psiholog, deoarece te poate ajuta sa intelegi multe din actiunile tale constiente si inconstiente. Daca psihologul iti spune ca problema e clinica, e posibil sa fie nevoie si de tratament medicamentos. Nu te gandi ca daca mergi la psiholog inseamna ca esti nebuna, ci ca te poate ajuta sa depasesti situatia in care te afli. Daca vrei mai multe informatii, da-mi un mesaj aici si discutam mai pe larg.
Freud este unul din cei mai dificili şi greu de înţeles scriitori şi filozofi, aşa că sfatul meu e mai bine să încerci cu totul altceva, sigur îţi va fi mai bine!
esti amuzant. Daca iti place si iti dai interesul poti reusi orice! si de 10 ori as citi cartea aia sa o inteleg dar nu m-as lasa. Daca nu si nu, apoi voi citi si altceva. oricum mersi de raspuns, si sper sa tii cont si de sfatul meu!
Dacă ar fi după mine aş începe "tratamentul" cu "Critica Raţiunii Pure" a lui Immanuel Kant şi de abia după aia DACĂ mai e necesar aş continua cu Freud!
Scriitor?!? Filosof?!?! Robert, Sigmund Freud a fost psihanalist, de fapt parintele psihanalizei. Nu e scriitor, nu scrie povesti. Hai sa te vad, ce alta carte i-ai recomanda pentru a intelege visele?(si sa nu fie de Tata Fluture sau Matusa Omida)
OK şi poate mă luminezi şi pe mine cine a scris astea cu numele lui Freud:
# Sigmund Freud - Introducere în psihanaliză, Prelegeri de psihanaliză, Psihopatologia vieții cotidiene, Editura Didactică și Pedagogică, (1980)
# Sigmund Freud - Omul cu șobolanii (cu jurnalul analistului), Editura Trei, (1995)
# Sigmund Freud - Două psihanalize (Omul cu lupii și Cazul pre-ședintelui), Editura Trei, (1995)
# Sigmund Freud - Dincolo de principiul plăcerii, Editura "Jurnalul Literar", (1992)
# Sigmund Freud - Cazul Dora, Editura "Jurnalul Literar", (1994)
# Sigmund Freud - Micul Hans, Editura "Jurnalul Literar", (1995)
# Sigmund Freud - Interpretarea viselor, Editura "Măiastra", (1991)
# Sigmund Freud - Trei eseuri privind teoria sexualității, Editura "Măiastra", (1991)
# Sigmund Freud - Autobiografie, Editura Științifică, (1993)
# Sigmund Freud - Scrieri despre literatură și artă, Editura Univers, (1980) Reeditată.
# Sigmund Freud - Scrisori din tinerețe către Eduard Silberstein, 1871-1881 Editura Sigmund Freud - Binghamton, New York, (1993)
Darius_Serban_1995 întreabă:
anonim_4396 întreabă: