Am citit-o cu mare placere, dat faptul ca ma numesc si eu ca personajul, mi-a placut foarte mult, a fost o lectura placuta pe timpul meu, acum nu stiu cum vise pare voua!
Http://www.referat24.ro/referat-mara-ioan-slavici-rezumat-id2955.html aica gasesti cate ceva despre ceea ce ai intrebat... lectura placuta...
Nu.
Decat primul capitol... adica un sfert din ea.
si totusi...sincer...
Niste intrebari mai amuzante...sau am rog care sa nu includa scoala nu vinzi?
Am citit-o
a fost interesanta un pic si de dragoste iti trebuie si la bac
Am citit si eu acea carte. Chear mi-a placut foarte mult.La inceput nu am inteles eu anumite lucruri dar pana la urma am intelesEste o carte care merita citita.
Da, bineinteles! Mi-a placut mult, sincer chiar ma gandeam zilele astea sa o recitesc, + Ion, Moara cu noroc, Maytrei... Sunt carti foarte bune!
La inceput nu prea m-a pasionat. avand in vedere ca am avut-o de citit pentru liceu. dar daca privim dincolo de "povara" cititului. e o carte interesanta. o lectie de viata.si o relatare a greutatilor vietii unei femei singure cu 2 copii. e interesanta
Am lecturat-o din obligatie pentru scoala. Desi e considerata "cea mai expresiva opera epica aparuta inre 1880-1900, ba chiar cel mai bun roman al nostru inainte de Ion" (Serban Cioculescu), pe mine nu m-a atras foarte mult. Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost, probabil, caracterul rebel al Persidei.
anonim_4396 întreabă:
Duduc întreabă: