Mie mi s-a nazarit azi ca guvernul nord-coreean ar putea sa detoneze undeva in Europa o mare bomba cu rahat. De fapt, nu mi s-a nazarit, sunt sigur. E pasul 6 din Noua Ordine Mondiala, sa ne extermine prin schije fecale si unde pestilentiale. Va rog, deschideti-va ochii si narile, orice concentratie de muste si orice emise de mirosuri rectale poate indica locul unde a fost amplasata bomba. Dispozitivul ar putea fi montat chiar in Romania. Fiti atenti la trupele de vidanjori si urmariti-le orice activitate, ei vor detona bomba si vor fi liderii Pamantului de maine, daca nu ii vom opri. Sa nu va insele nimeni, excrementele sunt acolo, chiar daca ei vor incerca sa le ascunda cu declaratii mistificatoare: "Traim intr-o tara de rahat, cum ati vrea sa miroase?".
Faptul ca ati ales sa interveniti in acest subiect scriind aceste fraze ironice atrage atentia asupra dvs. ca fiind un individ violent, cu frustrari nerezolvate si care manifesta lipsa de respect fata de semeni si dorinta acestora de cunoastere. Faptul ca mi si aveti trecut in dreptul dvs.,, expert TPU" spune ca v-ati amestecat in multe din problemele ridicate pe TPU. Ma indoiesc ca ati manifestat anterior respect fata de semeni si ati evitat ironia ca forma de violenta. Daca nu va place Adevarul aflati ca el se poate gasi prin oameni dispusi sa fie sinceri, si care isi respecta semenii. Nu toti,, oamenii,, merita insa respectul celorlalti, unii fiind porci victime ale ignorantei din familie, a violentei scolii si a indoctrinarii religioase.
Fiecare are dreptul l o opinie personala atat timp cat ea este erificata, cauta adevarul si ii respecta pe ceilalti prin limbajul non-violent afisat. Nu e cazul in interventia dvs.
Cu stima.
Oamenii astia de la NASA si ceilalti care sunt implicati in asta oare de pe ce planeta vin? Ei nu cred in Dumnezeu dupa parerea mea. Lor li se pare o prostie tot ce scrie in Biblie, sunt sigura.
Pe zi ce trece vad cum oamenii o iau razna, le tot vin in minte niste idei de ramai masca.
Oare au stat mult si s-au gandit la planul asta? Ce e in mintea lor? Sunt oameni in toata firea nu sunt niste copii care viseaza la orice si care cred ca orice e posibil. In Biblie doar nu scrie ca Iisus va veni pe Pamant cand vor cei de la NASA. Si totusi nu inteleg scopul acestui proiect. La ce ne foloseste? Sau e asa de hai dom'le sa vedem si noi cum e sa il vedem pe Iisus? Nu stiu ce sa mai spun. Acum chiar tind sa cred ca in 2012 o sa se intample ceva, sincer.
Ei nu se gandesc la consecinte? Dumnezeu exista, ca ei nu cred in asta e altceva. O sa suferim noi de pe urma unor tolomaci ca ei pentru joaca lor.
Prea multa tehnologie strica, strica ENORM!
Mda... ce oameni! au mai facut cei de la NASA inregistrari senzationale pe"LUNA" si ei de fapt au filmat in desert, pe Terra.
@HepHap ce ti s-a nazarit tie este putin ca nu stii tot iti spun eu restul, pentru ca am deschis ochi si am mirosit deja ca bomba plina cu c***t si dispozitivul de detonare sunt ascunse la postul de televiziune OTV, pentru ca este un post de c***t si conform unei logici simple c***tii la c***ti trage si tampitii la prosti. Deci urmariti cu atentie ca detonarea o va face in direct chiar preafericitul Dan Diaconescu si in urma detonarii va apare prin flacari si fum Elodia in postura de sfanta si protectoarea Romaniei iar la dreapta S-a va sta prea cuvioasa Magda Ciumac cu evlaviosul Tolea. In partea cea lalta va sta zeita culturi Nikita si zeita moralei Sexi Braileanca (pentru deliciul celor dealde gura - casca) care prin puterea lor duhovniceasca ne va scapa de criza asta si peste Romania se va asterne bunastarea de 1000 de ani.Aleluia.
Faptul ca ati ales sa interveniti in acest subiect scriind aceste fraze ironice atrage atentia asupra dvs. ca fiind un individ violent, cu frustrari nerezolvate si care manifesta lipsa de respect fata de semeni si fata de dorinta acestora de a cunoaste. Daca nu va place Adevarul aflati ca el se poate gasi prin oameni dispusi sa fie sinceri, aici pe acest site oameni ce isi respecta semenii. Nu toti,, oamenii,, merita insa respectul celorlalti, unii fiind porci, victime ale ignorantei din familie, a violentei scolii si a indoctrinarii religioase.
Fiecare are dreptul la o opinie personala atat timp cat ea este verificata, cauta adevarul si ii respecta pe ceilalti prin limbajul non-violent afisat in raspunsuri. Nu e cazul raspunsului din interventia dvs.
Cu stima.
Ceea ce e scris se va implini exact asa.totul se stia deja.nu va temeti domnul are grija de tot.doamne ajuta.
Hai ca o luam pe aratura putin...adica ei sunt in criza si au bani de realizat proiecte secrete de milioane de dolari
Indemnul dvs.,, hai sa o luam pe artura putin" pastrati-pentru.dvs. si eventual pentru cei cu care va asemanati.
Categoric eu un vreau sa o iau pe aratura impreuna cu dvs. Nici chiar putin.
Cu stima.
Hip Hop, nu stiu cum sa-ti spun. Dar daca Boc in turca inseamna cakt (scuze daca suna urit, dar asta e, de asta nu merge Boc in vizite oficiale in Turcia), e de inteles de ce tara e tot de cakt. Asa premier, asa guvernare... deci asa tara
P.S.Am scris cu K de la kilogram sa indulcesc expresia si robotelu' tembel a comis-o