Pai,ai putea sa te mai uiti pe 9gag.E un site cu comicuri(desene/poze amuzante)
-ai putea sa te mai uiti pe "weheartit" sau "tumblr",flickr, devianart, chiar sa-ti faci cont.Eu mi-am facut.Si mie imi place foarte mult sa desenez, si crede-ma, ai de unde alege.Gasesti tot ce vrei. : )
Pai...un inger care coboara din cer sau un portret de om care are pe pupila panze de paianjeni
caricaturi hm... poti face o caricatura din orice om deci... succes la desenat :*:*
Si eu desenez, in fiecare zi. nu ma pot opri. idei de desene... poti face o caricatura, sa vezi cum iti iese, totusi.sau, ceva cat mai original, ce iti trece tie prin minte, ceva, ce nu ai mai vazut la alte persoane. adica, cel putin mie nu-mi place sa fac desene pe care le-am vazut si la alt cineva. mi se pare ridicol :d adica neah, oricum la ora de desen, desenez ce-mi spune profa. dar totusi, pentru tine, ceva cat mai original . poti sa incepi sa-ti faci autoportretul. al tau, al mamei tale. absolut ce-tii trece prin minte :*
Multumesc Corina, ma ajut mult de raspunsul tau si chiar ma apuc acum de autoportretul meu. :*