PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Alo, Bucurestiii?! cica e ultima zi de BookFest! Acum au anuntat reduceri de ptret intre 30/50%, cat si carti cu 5 leuti tristuti... Hai, ca nu mai e vreme de strand azi, mergeti de goliti standurile, si toata lumea va fi castigatsa! Daca gasiti ceva fain, luati si in perspectiva, acusi vine ziua cuiva, si o sa va prinda bine, nu mai alergati in ultima clipa dupa cadou! Fiti isteti si culti! Success!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Noi am fost, hotarati sa nu cheltuim chiar tot ce avem in portofel. Si, am reusit sa venim cu 8 lei acasa. Dar si cu trei plase de carti.

cami
| cami a răspuns:

Pt mine cartile, au inceput sa devina un hobby happy
Ador sa-mi petrec ore in sir, intr-o biblioteca gen cea judeteana, cu rafturi inalte, si pline doldora de carti happy
Parca si mirosul unei carti vechi, ma trezeste la realitate...
Stau si privesc, la titlurile, si continutul lor, si ma gandesc "de-as avea timp, si puterea sa ajung sa le citesc pe toate"! love struck
Din pacate, eu nu sunt din Bucuresti, insa si in orasul meu (Craiova), au existat astfel de.organizatii, care sa indemne, si sa ademeneasca cititorul catre o lectura cat mai bogata.

cami
| cami a răspuns:

Pt mine cartile, au inceput sa devina un hobby happy
Ador sa-mi petrec ore in sir, intr-o biblioteca gen cea judeteana, cu rafturi inalte, si pline doldora de carti happy
Parca si mirosul unei carti vechi, ma trezeste la realitate...
Stau si privesc, la titlurile, si continutul lor, si ma gandesc "de-as avea timp, si puterea sa ajung sa le citesc pe toate" ! love struck
Din pacate, eu nu sunt din Bucuresti, insa si in orasul meu (Craiova), au existat astfel de..organizatii, care sa indemne, si sa ademeneasca cititorul catre o lectura cat mai bogata..

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Nici nu stii cat regret ca nu ma aflu in Bucuresti acum, sa pot goli standurile la BookFest. Asta nu ma impiedica sa vanez reducerile aplicate in librariile online. Ca doar sunt in casa doi devoratori...

Shin
| Shin a răspuns:

Am fost, am luat 5 bucati big grin desii din pacate nu am gasit exact ce cautam... sad Exact cand sa plec am vazut pe un stand "Oliver Twist" in engleza, editie de lux tongue cu piele veritabila big grin si nu am putut rezita(OT a ramas o carte de suflet pentru mine, de cand eram mic happy ), asa ca nu sunt dezamagit delocbatting eyelashes
Shin

Shin
| Shin a răspuns:

@ursulika: iti dau doar dupa ce o citesc, doar cu imprumutul si doar daca-mi dai ceva la schimb tongue
Shin.

| Barajag a răspuns:

@shin:imi dai si mie macar o carte din cate ai luat?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mulțumesc pentru acest îndemn dar nu ajung în zonă așa de curând.
Pa, pa.