Noi am fost, hotarati sa nu cheltuim chiar tot ce avem in portofel. Si, am reusit sa venim cu 8 lei acasa. Dar si cu trei plase de carti.
Pt mine cartile, au inceput sa devina un hobby
Ador sa-mi petrec ore in sir, intr-o biblioteca gen cea judeteana, cu rafturi inalte, si pline doldora de carti
Parca si mirosul unei carti vechi, ma trezeste la realitate...
Stau si privesc, la titlurile, si continutul lor, si ma gandesc "de-as avea timp, si puterea sa ajung sa le citesc pe toate"!
Din pacate, eu nu sunt din Bucuresti, insa si in orasul meu (Craiova), au existat astfel de.organizatii, care sa indemne, si sa ademeneasca cititorul catre o lectura cat mai bogata.
Pt mine cartile, au inceput sa devina un hobby
Ador sa-mi petrec ore in sir, intr-o biblioteca gen cea judeteana, cu rafturi inalte, si pline doldora de carti
Parca si mirosul unei carti vechi, ma trezeste la realitate...
Stau si privesc, la titlurile, si continutul lor, si ma gandesc "de-as avea timp, si puterea sa ajung sa le citesc pe toate" !
Din pacate, eu nu sunt din Bucuresti, insa si in orasul meu (Craiova), au existat astfel de..organizatii, care sa indemne, si sa ademeneasca cititorul catre o lectura cat mai bogata..
Nici nu stii cat regret ca nu ma aflu in Bucuresti acum, sa pot goli standurile la BookFest. Asta nu ma impiedica sa vanez reducerile aplicate in librariile online. Ca doar sunt in casa doi devoratori...
Am fost, am luat 5 bucati desii din pacate nu am gasit exact ce cautam... Exact cand sa plec am vazut pe un stand "Oliver Twist" in engleza, editie de lux cu piele veritabila si nu am putut rezita(OT a ramas o carte de suflet pentru mine, de cand eram mic ), asa ca nu sunt dezamagit deloc
Shin
@ursulika: iti dau doar dupa ce o citesc, doar cu imprumutul si doar daca-mi dai ceva la schimb
Shin.
Emamuresan întreabă: