| Catalyn13Barcelona a întrebat:

Am 13 ani si imi place de o fata foarte mult. Cum as putea face in asa fel incat sa ma placa si ea?

Răspuns Câştigător
| DenizaVonDe a răspuns:

Iti place de o fata din poze sau picturi de ai pus intrebarea la arta si cultura! Revenind la subiect: Tu nu poti face nimic ca ea sa te placa, doar sa te dai la ea si sa-i arati usor ca o placi. Daca sunteti prieteni buni o sa-ti fie mai usor... daca sunteti necunoscuti (sau doar cat va salutati in trecere) in 2-3 ani o sa te placa, fi sigur. Abordeaz-o frumos si nu o smuci, sau nu-i arata ca esti violent. Fa o impresie buna in fata ei. (Fa o impresie buna si daca ajungeti sa fiti impreuna). Daca nu esti sigur poti pune un prieten comun sa-i puna niste intrebari, iar raspunsurile ei sa fie in comun cu ale tale (pe scurt sa descoperi ca ai ceva in comun cu ea, ca nu am stiut sa ma exprim). Dupa mai mult timp de petrecut cu ea, poti pune alt prieten comun (sau acelasi) sa o intrebe daca te place. Daca zice DA du-te la ea si spune-i ca ai aceleasi sentimente pentru ea. Daca zice NU inseamna ca ori nu te poate vedea mai mult decat ca pe un amic, ori pur si simplu nu are sentimente pentru tine.

Succes! happy

4 răspunsuri:
| Sweetie123 a răspuns:

Depinde ce caracter are,dar,in general, fetele se simt mai bine cand sunt tratate sensibil, si f frumos.Incearca si tu sa o servesti cu cv mai scump.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| dj4you a răspuns:

Pai... sincer eu am 12 si pana acum am facut vreo 5 fete sa ma placa si toate astea s-au intamplat fara sa vreau... pur si simplu stateam mai mult in prezenta lor, le faceam sa rada, le faceam complimente in asa fel incat sa se simpta flatate, dar ca ceilalti sa nu isi dea seama sau am apelat la metode putin mai dificile incat le faceam sa ma fugareasca sau sa ma bata si cateodata asta mergea da acum ce sa zic nu stiu cum e si fata aceea dar as sugera sa folosesti prima varianta si inca un sfat oricat de mult ti-ar placea de ea nu deveni un fel de cutzu care nu are creier si este controlat de iubita

| pmihai a răspuns:

In primul rand spune`i ca o placi! Dupa...vezi ce urmeaza.