Totdeauna cand moare cineva important zice ca nu-i mort...cand a murit Saddam Hussein au zis ca au omorat doar o sosie, cand a murit 2pac au zis ca nu i-ai gasit zarul tatuat dupa ureche, cand a murit Ceausescu au zis ca e plecat din tara si ca in mormant au gasit un bilet ca e plecat in Rusia, cand moare de curand Michael Jackson se spune ca nu e mort de asemenea...nu este putin deplasat ce auzim in fiecare zi? nu vi se pare ca avem prea multi jurnalisti in toata lumea asta si ca trebuie si ei sa gaseasca ceva interesant ca sa manance si ei o bucata de paine? eu spun ca ar trebui sa lasam mortii cu mortii si vii cu vii...ca dincolo nu stim ce e...Ms de intrebare alinu stiu... o zi placuta va doresc la cei de pe TPU
Nimic in lumea asta nu ma mai mira...si totul e posibil fiindca la ceva ani dupa " uciderea " lor s-a adeverit faptul ca avea sosie si ca au fost cazuri cand in aceeasi zi si la aceeasi ora Ceausescu sau Ceausestii ereu in vizite pe la nu stiu ce uzine...asta s-a descoperit mai tarziu cand cineva a pus cap la cap aspectele si si-a dat seama ca unul singur nu avea cum sa fie in 2 locuri in aceeasi zi si la acea ora!
Mai alinus nu e adevarat nimic, din cate vad pe aici pe otv a fost, postul ala prezinta incredere pentru voi? te pooop dulce si lasa nu mai fi supi, hai mai bine la un suc rece ca si asa e cald rau afara... fac eu cinste
Pt tine imi dau si viata alinus, vin sa te ajut la curatenie doar daca ai decolteul care il ai si aici in poza...de fapt pe tine te ajut si asa doar esti febletea mea
Criticule de unde stii ca s-a dat pe otv? s-a dat? eu una am auzit duminica de la o verisoara
Criticule esti nervos? calmate amorsito ca nu e asa! am zis eu ca, cred ceea ce am scris mai sus? am intrebat si eu ...sa aflu parerea voastra! pacat ca nu pot sa te trag de urechi raule
Stii tu criticule...eu sunt mica ...mai am de invatat dar nu mai vorbii asa cu mine! daca vrei sa imi raspunzi bine daca nu...bagam divort .
de unde stii tu ca nu e adevarat? ai fost acolo?
Cristi... daca vii sa ma ajuti la curatenie iti fac eu cinste cu un suc
vizionare la ce? ca nu ma uit la nimic
Am o bluza pe gat.vii?
enigmo...cam 90 si ceva de ani ar trebui sa aiba daca sunt in viata
Da, am vazut si eu la Zero tv.
Cica era o femeie care putea sa vorbeasca cu ei la Dan Diaconescu direct in reluare.
Eu am auzit si ca Michael Jackson ar fi in viata.
si, intre noi fie vorba, de'aia nu mai dorm eu noptile.
Securitate85 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: