| OvidiuB12 a întrebat:

Am ca tema pentru desen Cum vedem noi o expozitie de arta? si la ora asta nu am nici o idee... Poate cineva sa ma ajute? Multumesc! dau Funda celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| ccrryyss a răspuns:

O explozie de culori si combinatii de culori ceva in stilul big-bang-ului

4 răspunsuri:
| NekoNickyNya a răspuns:

Deseneaza multe tablouri pe foaie ( dar sa fie haioase;] )
si oameni care se uita la ei (oameni de aestia ca cartoon tot haiosi)
Poate vreun bunel cu bat cu o fetita ce rupe desenul sau un baietel cel il linge =)

| sonjja a răspuns:

Poti sa spui,, pentru mine, o expozitie de arta inseamna foarte mult din punct de vedere artistic; acolo oamneii vin sa se delecteze cu cele mai minunate desene.Acest loc este unul plin de culori care se imbina si alcatuiesc minunatele tablouri pe care noi le vedem; creatiile celor mai minunati artisti le putem vedea,, live" doar in acest loc...etchappy

| AndreeaTi a răspuns:

Poti sa optezi pentru trei lucruri :
1) (daca esti talentat) poti face o camera cu tablori la alegere de preferat subiecte diferita sau aceleasi;
2)poti face niste tablori pe foaie de desen (impartind-o in patru) cu animale case ect.
3)poti desena mai multe subiecte intr-un cufar (desenand subiectele care le doresti in cutia, cufarul cu capacul descis).

| andreeadragalasa11 a răspuns:

Pai... ai putea sa-ti imaginezi ca este o camera cu multe tablouri diverse, sau in aer liber costume populare si oale din lut (mestesuguri vechi )ale taranilor ori sa imparti foia in mai multe patrate si sa faci mai multe desene. Depinde numai de tine! Sper ca te-am ajutat happy.