Astea sunt filmele:
* Yellow Submarine (1968)
* The Games (1970)
* R. P. M. (1970)
* Love Story (1970)
* Jennifer on My Mind (1971)
* Oliver's Story (1978)
* A Change of Seasons (1980)
* Man, Woman and Child (1983)
Si astea sunt cartile:
* The Comedy of Plautus (1968)
* Love Story (1970)
* Fairy Tale (1973)
* Oliver's Story (1977)
* Man, Woman and Child (1980)
* Millar, Fergus; Erich Segal (1984). Caesar Augustus: Seven Aspects. Clarendon Press. p. 221 pages. ISBN 0198148585.
* The Class (1985)
* Doctors (1988)
* Acts of Faith (1992)
* Prizes (1995)
* Only Love (1998)
* The Death of Comedy (2001)
* Oxford Readings in Greek Tragedy (2001)
* Oxford Readings in Menander, Plautus, and Terence (2002)
http://en.wikipedia.org/wiki/Erich_Segal
Intra pe google =erich segal si alege obtziunea in limba romana acolo gasesti tot despre scriitor si filmele care s-au realizat dupa cartzile lui
Nu stiu cele 8 carti ale lui Segal, dar Love story mi s-a parut extraordinara. Cu toate ca ma enervau pasajele in care autorul descria meciurile lui de ...hockey. Asteptam cu nerabdare sa vad ce se intampla intre el si Jenny.
O poveste care se intampla destul de des printre noi :
El baiat de bani gata, ea fata saraca dar silitoare si cu toate astea tareeee indrazneata "Preppy" mai sti?
Uff, dar mai e ceva. sfarsitul . CANCER.
Cami cartea mea...era cu silvia si matthew... iar ea era bogata.si el mai sarac, iar silvia a avut o tumoare pe creier si a murit...matthew s-a casatorit cu evie tu ai vazut filmul sau ai citit cartea?
@kity26, si ti-am povestit degeaba . Nuuuu, eu am citit Love story.
Hmm, din cate observ autorul asta scrie numai povesti de dragoste, cu sfarsit trist.
Era vb dsp "Preppy" si Jenifer care se casatoresc (in ciuda vointei parintilor lui), ea moare de cancer, iar el se impaca cu ai lui... Cam asa era.
Ai citit si continuarea? Romanul se numeste "Oliver's Story". Prima editie (si singura din cate stiu) a fost demult epuizata in librarii, insa am gasit-o la un anticariat: http://www.carti-online.com/olivers-story-pe-130.html
Lectura placuta!
nyko06 întreabă: