| nicko a întrebat:

Am mare nevoie de negative simple adica nu care tin 10 minute si tb sa improvizezi pe ele. Vreau negative pentru a canta linia melodica cu saxofonul pentru :Careless Whisper, Cry me a river, Valsul 2 de Shostakovich,Harlem Nocturne,Love story,Petite Fleur,Besame mucho,Over the rainbow,My heart will go on si! negative pentru piesele lui Kenny G:Havana,The Moment,Moonlight,Going home,Unchained Melody,Yesterday, Sound of silence si You're beautiful.
Sunt sigura ca nu le are nimeni pe toate, dar macar cate unul, Va rooog!

6 răspunsuri:
| dariusbocos a răspuns:

Fi atenta scrie numele lor pe youtube si mai adauga karaoke de ex"Cry me a river karaoke" si te duci pe acel video ii copiezi adresa de sus si te duci pe http://www.youtube-mp3.org/ si aici copiezi acolo unde scrie alta adresa aia o stergi si o copiezi aia si ii dai pe "convert video" si el o sa ti-l faca in cateva secunde din video in mp3 ca o melodie si dai dupa aia donwload de acolo de deasupra adresei si asa poti scoate multe :D

| nicko explică (pentru dariusbocos):

Da stiu cum sa descarc, dar ce sa descarc? Rar gasesti, iar cu karaoke iti da cum face altcineva karaoke, la besame mucho am gasit ceva, dar slab...

| dariusbocos a răspuns (pentru nicko):

Chiar tu ai zis ca vrei macar una laughing din toate cele de acolo care le-ai scris sunt 100% sigur ca o sa gasesti si dupa aia fa cum am zis prin metoda aia big grin

| nicko explică (pentru dariusbocos):

Una de la fiecarelaughing, ma enerveaza ca sunt mai mult pentru voce adica e bine ca sunt dar, uite eu vreau careless whisper si toate negativele au saxofon laughing

| dariusbocos a răspuns (pentru nicko):

laughing))) atunci... incearca sa scrii "Careless whisper karaoke saxophone"

sau daca nu saxophone karaoke songs sau ceva de genul daca esti cumva in criza de timp laughing)

| dariusbocos a răspuns:

Si eu sunt pe voce si tot asa fac daca nu gasesc neg pe alte site-uri