| anastasia907 a întrebat:

Am nevoie de cineva cu un talent fantastic la desen pentru niste desene sub o forma de desen animat! Contra cost bineinteles. daca cineva se ofera doar de dragul de a desena nu ma opuna. Ma pueti contacta la adresa de e mail : anastasia_puffi@yahoo.com sau imi poate lasa el/ea intr un comentariu o legatura de contact Multumesc

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Tu ai idee ce inseamna sa faci un desen animat cu desene executate manual? Inseamna 24 desene pentru fiecare secunda de desen animat. Adica pentru un desen animat de un singur minut, trebuiesc desenate 1440 de cadre.

Cati bani ai de gand sa platesti pentru asta?

| paul65moza19 a răspuns:

Salut, sunt cu photoshopul si fotografia, dar ceea ce ceri tu, e mai mult decat atat, e un desen ce ar putea costa foarte mult, iar ca sa fie pe placul tau, ar putea sa fie facut de cineva cu experienta in wed-design, o firma sau pur si simplu ceva mai profi, nu doar o chestie banala, dar poti sa imi lasi PM cu ceva detalii sa incerc sa te coordonez, Funda?

| anastasia907 explică:

Doamne vreau dupa niste poze facute niste animeuri. Eu iti dau o poza si tu nu reproduci poza exact cum e o faci sub forma de anime