| DianaLovehr a întrebat:

Am nevoie urgenta de ceva.Imi spune si mie cineva cum se numeste partea 1,2,3,4 din amintiri din copilarie? Imi trebuie maine la scoala.va rog,scrieti asa;:
-part 1=...(cum se numeste)
-parte 2=...
-part 3=...
-part 4=...

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! În textul original, cele patru părți nu au niciun nume, sunt doar numerotate I, II, III, IV. Profesorii le-au dat fel de fel de nume, și acestor părți, și unor fragmente, ca să ajute elevii să învețe mai ușor...
Vezi aici http://www.lecturirecenzate.ro/2011/03/30/scoala-din-humulesti/ și aici http://lecturi-scolare.blogspot.com/

| DianaLovehr explică:

Hai,va rog, maine trebuie s-o predau daca nu...****...vai de mine!:')

| leiciu a răspuns (pentru DianaLovehr):

Exista internet cu site-ul Wikipedia si daca nu gasesti nimic pe Wikipedia vina ta ca nu sti cum se numesc aceste parti

| DianaLovehr explică (pentru leiciu):

Am pus intrebare pentru cei ce stiu nu pentru tine.Pe Wikipedia da doar sontinutul si ce vina am eu? ia mars de-aici!

Stiu ca intrebarea nu mi-a fost adresata doar mie si ca raspunsul meu nu prea te-a ajutat dar nu ai motiv sa injuri.Din cate stiu pe acest site nu ai voie sa folosesti injuraturi.

Nu am injurat scuze pentru mars :$ dar nu-mi tine lectii de bune maniere.aici este Toti Pentru Unul nu Toti Pentru O Buna Purtare.Asa ca daca stii raspunde daca nu, fugi de-aci.

Sper ca ai auzit ce-am spus.:@

Dar sa stii ca am stiut sa raspund "Exista internet cu site-ul Wikipedia"

Am citit ce ai scris

Da hai valea de-aici.am auzit si eu dar e culmea ca TU ESTI BATUT/A IN CAP! am zis ca pe wikipedia scrie doar continutul nu titlul desteptule!/o!

Cum am scris mai sus "Dar sa stii ca am stiut sa raspund "Exista internet cu site-ul Wikipedia" daca trebuie sa explic in special pentru tine bine.Am stiut sa raspund, nu ca raspunsul a fost 100% folositor dar am dat un raspuns.P.S.:vocabularul tau lasa de dorit si daca vorbesti asa cu niste persoane pe cale nu le cunosti atuci multa bafta in viata.

Da,uite cine vorbeste.Un copil nespalat! proasta-i Romania frate!

Dar mai proasta esti tu ca te-ai facut proasta prin autointelegerea frazei:'proasta-i Romania frate!"Si te unde stiu ca tu nu esti un asa zis" Un copil nespalat!"

Naspalat esti tu!