| daniela_5129 a întrebat:

Am o intrebare am inceput sa citesc MARA de Ioan Slavici inceputul e cam plictisitor merita s-o citesc pina la sfirsit?

8 răspunsuri:
| Marian_6643 a răspuns:

1: "pina" cum ai scris tu nu este corect, se scrie cu a pentru ca este in interiorul cuvantului
2: Merita sa o citesti, este un roman frumos. L-am citit anul trecut

| Cornellia a răspuns:

Daaaaaaaaaaaa mie imi place,depinde insa ce fel de carti, romane etc, iti plac mie mi-a placut ft muuuuult, vezi cum la mine fiecare carte incepe absurd si penibila dar le citesc pina la urma din curiozitate sau placere )))

| alice014 a răspuns:

Pai. Din moment ce e lectura suplimentara merita sa o citesti. Si eu am inceput sa o citesc acum vreo doua zile, nu prea ma captiveaza, dar e singura pe care stiu ca trebuie neaparat sa o citesc si care e in toate listele de lecturi pe care le-am vazut happy.

| daniela_5129 explică:

Sa vorbim serios nu face parte din lista de lecturi suplimentare.am auzit cite ceva de cartea asta si am vrut sa incerc si eu dar inceput e foarte plictisitor si nu stiu merita sau nu s-o citesc))

| InnocentSmile a răspuns:

Merita! eu de curand am terminat-o si mi-a placut la nebunie.intradevar e f plictisitoare la inceput, dar asa se intampla cu fiecare carte! fiecare carte cotine la inceput informatiile necesare pentru a intelege cat mai bine despre ce e vorba si mai ales pentru cunoasterea personajelor, a locurilor unde se afla si multe alte informatii.insa dupa ce termini partea asta a cartii esti purtata de dorinta de a vedea cum se sfarseste.happye ft nasol, dar cu cat e mai mare inceputul cu atat te trezesti mai informata si mai atrasa de poveste.happy

| Twinky a răspuns:

Citeste`o pana la capat si cand o termini o sa stii daca a meritat citita sau nu. Gusturile pot fi diferite.

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Daca trebuie sa o citesti pentru scoala, eu zic sa continui s'o citesti.Toate cartile sunt plictisitoare la inceput pana dai de fir si incepi sa te prinzi de cum decurg lucrurile si sa devina interesanta.
Bye!

| adutzz a răspuns:

Depinde din ce motiv o citesti, daca trebuie la scoala atunci ar fi bine sa o continui, dar daca o citesti de placere si ai citit cel putin primele 30 de pagini si nu iti place atunci poti sa te lasi de ea, depinde foarte mult de gusturile tale, mie personal nu mi-a placut