| Mihaitza099 a întrebat:

Am o intrebare:Ce înțelegeți prin:Nu lasa niciodata frica sa iti decidă soarta.

6 răspunsuri:
| aneliram a răspuns:

Sa nu -ti fie frica sa actionezi, sa nu lasi frica sa te impiedice- frica e ca o bariera... te opreste in loc.

| AndreiWeisz a răspuns:

Sa nu te feresti sa iei o decizie importanta care poate iti schimba radical viata doar pentru ca ti-e frica.

| Nonameagain a răspuns:

Am gasit in "Dune" a lui Frank Herbert ceva uimitor:
"Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramane doar eu."

| VictorFenrir a răspuns:

Adica sa nu lasi frica sa te impiedice sa faci lucrurile pe care vrei sa le faci.

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Sa nu renunta la ceva sau sa o dai in bara doar pentru ca iti e teama, de orice ar fi. Sa ai curajul sa iti invingi teama ca sa poti revendica ceea ce iti doresti. De exemplu daca iti place de o fata, dar nu ii spui de frica ca te va respinge, s-ar putea sa ii spuna altcineva inaintea ta.
Al doilea exemplu. Daca trebuie sa te duci la un concurs sau sa participi undeva, si o dai in bara din cauza frici ca vei pierde si nu te mai duci deloc, vei pierde in fata fricii tale.
In viata uneori trebuie sa iei decizi importante dar uneori frica apare si te incurca. Trebuie sa iti invingi fricile si temerile mereu. Astfel incat sa nu pierzi ocazii speciale in viata

| Cmi_Mihai_1995 a răspuns:

La frica omul de multe ori renunta la anumite lucruri, ambitii, obiective!
Daca din cauza fricii renunti la ceva, poti pierde o sansa pe care probabil sau nu ai fi avut-o, si daca ai fi avut-o ai renuntat din cauza fricii, iar soarta poate depindea de acea decizie la risc, sa ai curaj!

Întrebări similare