| ieu a întrebat:

Am o intrebare interesanta. Sa spunem ca un om e surd de cand se naste. Nu conteaza nationalitatea sau chestii d-astea. In ce limba gandeste?

8 răspunsuri:
| porto89 a răspuns:

Foarte tare raman doar cu onoarea sa-ti raspund habar nu am! rolling on the floor) oricum jmekera rau intrebarea!

| Satisfaction a răspuns:

In engleza :-p limba engleza este foarte raspandita si chiar si un om prost stie sa zica macar OK. Ai zis ca nu conteaza nationalitatea...mie mi se pare ca nationalitatea conteaza cel mai mult deoarece privind oamenii din jur acea persoana citeste pe buze, dar nu ai mentionat ca nu-i va trece niciodata... poate merge la un medic si il "repara"

| PinguinuL a răspuns:

Probabil ca gandeste doar in imagini...pana la un moment dat cand este invatat Limba celor surzi...

| ieu explică:

Dragii mei, chiar si daca invata limba sau daca are orice fel de nationalitate, el nu stie cum SUNA limba aia...happy

| Enzo2011 a răspuns:

Pai daca este surd normal ca va fi si mut deoarece nu poate auzi sunetele oricarei limbi iar el nu are cum sa gandeasca in orice limba din moment ce nu o aude, nu sunt expert dar are un limbaj propriu precum un nou nascut si el este invatat sa vb prin semne sau prin imagini deci nu gandeste in nici o limba doar prin semne, iar semnele sunt aceleasi in toata lumea deci ar fi o limba a celor cu probleme.

| Triunghi a răspuns:

In limba tarii in care se naste cred. Oricum dementa rau intrebarea oh go on

| GeoDibu a răspuns:

Un bebelus cand se naste (pentru ca nu se poate numi om) nu gandeste! Pai voi ati avut amintiri cand ati iesit din burta mamei si ati vazut lumina? Un bebelus nu poate gandi cand se naste deoarece creierul nu este prea dezvoltat, este ca un om inconsient! In plus, bebelusii vad foarte in ceata cand se nasc...Un om normal are amintiri din copilarie de la varsta de 3-4 sau 5 ani.

| redruM a răspuns:

Copiii surzi invata limba natala.nu atat de usor ca noi,dar se poate prin carti speciale,scrise cu caractere braille, care sunt ca niste basoreliefuri pe care copilul invata sa le citeasca, prin analogie la literele din limba sa.Pentru asta te poti documenta pe wikipedia despre alfabetul braille

Întrebări similare