| TheToxicNightmare a întrebat:

Am o mare problema.

De cand am inceput scoala am inceput sa ma gandesc la alte lucruri legate de multe alte chesti (Note, teme, meditatii, purtare si NU, nu baieti.) si mi-am lasat cateodata...bine, foarte des hobby'urile la o parte iar cand sa am timp sa desenez (deoarece desenul este hobby'ul meu) pur si simplu sunt in pana de idei iar imaginatia mea a disparut. Nu stiu ce sa fac. Si intrebarea mea e: Voi ce idei aveti? Ce idei mi'ati da ca sa pot sa desena din nou? (fara idei perverse sau xxx ca sa le zic asa sau idei luate la misto ca astea nu o sa le iau in seama)

2 răspunsuri:
| m29alexa2000 a răspuns:

Este foarte bine ca te gandesti la teme si la chestiile importante! si cu hobby-ul...intotdeauna este bine sa-ti faci timp si pentru tine, adica sa mai iesi cu prietenii etc. Sti vorba aia :pofta vine mancand.la fel si cu,, pana " ta de inspiratie, tuturor ni se intampla acest lucru si de asta e bine sa nu te gandesti ca esti in pana si sa te comporti normal iar dupa ceva timp sigur o sa iti vina idei.de exemplu :te-ai dus in excursie la muzeu sa zicem, cand te-ai inotrs acasa poti desena ce ti-a placut cel mai mult din muzeu. dara daca ai chef sa desenezi si nu sti ce, nu va merge.mi s-a intamplat si mie cu scrisul cantecelor laughing