| Email20 a întrebat:

Am o mica problema, nu cum sta treaba cu .ebay.co
m,mi se cere tot felul de detalii.
Cum imi fac un cont pe ebay? am vazut ca trebuie pus adresa corecta, cont bancar sau card tot felul de chesti la ce folosesc astea.
As dori sa vand o colectie de timbre dar nu stiu cum ii cu trimisu de pachete in strainatate sau pretul lor.
Habar nu am cum se procedeaza.
Care poate sa imi ofere mai multe detalii cu vanzarile online si cum primesc bani pe produsul vandut?
Am uitat ceva dau fundita si la restul raspinsurile bune dau inteligent.

2 răspunsuri:
| Weyland a răspuns:

Dacă ai folosit vreodată Okazii.ro, atunci eBay.com nu va fi foarte greu.

Procesul de vânzare/cumpărare e destul de simplu.

Îţi creezi un produs nou pe contul tău şi-l pui la vânzare (sau licitaţie). Cei care vor să-l cumpere îţi vor face oferte (dacă e licitaţie) sau îl vor cumpăra direct.

Aici e foarte important: Ca să fii foarte sigur că nu vei avea surpriză, eBay solicită cumpărătorului să plătească înainte de a primi produsul.

Cumpărătorul plăteşte cu cardul de credit sau debit, iar banii intră în contul tău de PayPal sau sunt transferaţi în contul tău bancar.

Odată ce banii ţi-au ajuns, ai câteva zile la dispoziţie să te duci cu produsul la poştă şi să-l trimiţi către ţara cumpărătorului.

Cumpărătorul ridică produsul şi te marchează ca fiind vânzător de încredere. happy

| vnp a răspuns:

Sa discutat problema si s-a rezolvat sau daca nu deschide un topic nou aici: www.vnp.ro