| TheFucker a întrebat:

Am o problema grava.
Nu-mi gasesc carnetul de elev.
Mi l-am cautat peste tot,si nu stiu ce sa fac.
Pozele pentru carnet erau in el,si nu mai am niciuna sad
Ce sa fac?
Daca imi cumpar unul, diriga va trebui sa imi treaca notele de pe a 5-a.Eu trec pe a 6-a si nu stiu.Cataloagele se pastreaza?

9 răspunsuri:
| trolololo a răspuns:

Problema grava?
Cataloagele se păstrează, și dacă este o sa îți treacă mediile generale diriginta. Ca doar nu se apuca sa îți scrie notele la toate materiile.

Nu e o problema grava eu nici nu am avut carnet. happy

| asperger3 a răspuns:

Buna.stiu ca a trecut mult timp de cand ai pus intrebarea dar catalogul se pastraza din ce stiu(daca nu e asa corectati-ma!) 10 ani.

| ImiUrascViata a răspuns:

Da, din cate stiu le pune pe toate la un loc undeva( bine acum ca mai arde sau arunca din ele nu stiu laughing, noua asa ne spuneau mereu si odata dadeau foc la unele documente).

| ImiUrascViata a răspuns:

Sau mai simplu, daca te intreaba diriga ta de carnet, ii spui ca era plin asa ca am luat altul si completezi de pe a 6-a ca nu ar spune nimic, cred! Diplomele sunt importante nu carnetele sa stii tongue. Eu am tinut de carnetele mele ca de ochii din cap si nu m-a intrebat nimeni de ele in viitor, decat de diplome eram intrebat.

| IgoToHellForThis a răspuns:

Da notele tot raman acolo intr'un catalog undeva.Si nu e nici o problema daca l'ai pierdut ti le va trece pe acelea de anul asta. Daca nu le ai in carnet nu inseamna ca nu exista.Bafta! :]

| Heart2014 a răspuns:

Da,se pastreaza, nu-ti face probleme si unui coleg i s-a intamplat si nu a fost o tragedie, linisteste-te si cumparati altul.happy

| TheFucker explică:

happy Meersii

| anuTss001 a răspuns:

Nu e nici o problema.Iti cumperi un alt carnet si iti pui o poza, si diriginta se va ocupa de note.(la cate am schimbat...crede ma)winking

| sebim8lol a răspuns:

Eu nu stiu cum e la tine la scoala dar la mine sa iti pirezi carnetule fix pix...l-ai pierdut dai 5 lei si iti face altul in legature cu notele... daca acum incepi anul[a 6-a]nu o sa iti mai treaca notele de pe a 5-a dar daca il pierzi in timpul semestrul ti le trece alea de la inceputul semestrului, nu stiu la tine la mine asa se face [FUNDA?]