| Madalina99_9396 a întrebat:

Am o problema. sunt in clasa a 2-a A si dam test in curand la matematica si nu prea ma descurc ce sa fac?

14 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Cel mai important e sa nu intri in panica!
Relaxeaza-te, ia caetul de clasa si rezolva pe o foaie separata exercitiile pe care le-ai facut in clasa, apoi verifica si gata.

| Artemisia a răspuns:

Sa inveti rolling on the floor

| dany3la a răspuns:

Invata,sau spune-i invatatoarei sa-ti explice mai bine, sau i-a meditatii.

| xlmpq a răspuns:

Incearca sa fi mai atenta la ore si roaga o colega care stie sa-ti explice mai bine cat de cat pentru ca in clasa a 2-a nu poate fi vorba de meditatii.

| Borgir a răspuns:

Pune burta pe carete(la figurat nu la propriu), orice se poate invata daca vrei!

| MaeRiAh a răspuns:

Pai invata fatuke nu-i greu sa copiaza ce-a mai usoara solutie tongue glumesc cu copiatu invata

| m0gd0 a răspuns:

Nu esti prima in clasa a3-a si a4-a nu invatam mai deloc la teste
eu cred ca ar trebui sa inveti inainte sa te culci apoi mai inveti un pic la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa inveti...Fa teste la matematica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa inveti...si sa faci teste. uite un site pe care poti sa intri:didactic.ro sau daca nu roagati parinti sa te ajute...

| roxanikdulcyk98 a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui dnei profesoare sa iti explice ce nu intelegi si poate sa faci meditatii.

| teodora612 a răspuns:

Incerca sa o rogi pe profesoara sa iti mai explice o data.Succes pentru orce eventualitate.Sa ne spui cum te-ai descurcat!

| ramona_2982 a răspuns:

Poti sa ii zici sa iti explice unde nu ai inteles nu e neaparat meditatii din clasa a 2 a. Sau sa mai stai o ora dupa terminarea orelor si ii spuni doamnei invatatoare toate neclaritatile. Mada sunt sigura ca o sa accepte si o sa te ajute! Succes!

| SaBinA23 a răspuns:

Roaga-i pe parinti sa te ajute, fa in plus sau ia-ti un meditator

| anna_1609 a răspuns:

Pai mai repetati si tu la calcule, probleme.crede-ma am trecut de cls a doua si sunt usoare.eu acum am dat deja testul la mate si zici ca e din ala de grady. oricum sukces!