Multumesc pentru adresa de E-mail, o sa-l votez pe Brancus, este un artist care a adus noutate in sculptura romaneasca si care a impus acest stil, fiind recunoscuta Romania prin capodoperele sale. Ar trebui ca mai multi romani sa-l sprijine prin voturile lor, pentru ca merita intr-adevar.
Pot fi votati mai multi artisti - dar numai o singura data. Deci daca Brigaela ai votat cu Dali - il poti vota linistita si pe Brancusi... si eu l-am votat pe Renoir...
... ce daca a fost votat masiv din Romania? ...trebuia votat si din Franta, unde a trait si creat multe opere, in America, unde ii este cunoscuta opera...si multe alte tari, nu numai din Romania...Brancusi este recunoscut prin opera sa simbolistica in intreaga lume...asa ca votati romani pe marele nostru artist sculptor! Multumim Rroxi pentru informatie!
Rroxi43...multumesc pentru informatie...am votat Brancusi... dupa raspunsurile pe care le-ai primit, se vede ca romanii sunt contra ramanilor... ce sa zic..."imi place Dali. dar votez cu Brancusi"...