| Cosmin_Cioroiu_1995 a întrebat:

Am reusit intr-un final sa-mi achizitionez 2 aparate de tatuat cu intentia de a invata si aceast latura a artei. Neavand pe cine sa testez am inceput cu mine. big grin Am folosit incheietura. Problema este urmatoarea: liniile nu raman cum trebuie. Aparatele sunt bune, tusul este bun. Banuiesc ca acest lucru se intampla deoarece nu apas destul de tare. As apasa mai tare ca nu imi este teama de durere, dar nu fac asta deoarece imi este frica sa nu cumva sa perforez vreo vena, pielea fiind foarte subtire in acea zona. Imi puteti spune daca e vreun risc daca apas ceva mai tare? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| CaloriferCultural a răspuns:

Știu că nu are cum să atingă venele, nici măcar cele vizibile, pentru că acul nu pătrunde atât de adânc. Un amic a făcut ceva asemănător - însă pe mână/degete/palmă - și a fost ok. Într-adevăr, arăta puțin blurat, probabil din aceeași cauză.

11 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă tot ai achiziționat acele aparate și ai investit niște bani în ele, nu era mai indicat ca inițierea să o faci lângă un profesionist, lângă cineva care să te învețe tehnicile, eventual, tainele meseriei?
Ce rezolvi fiindu-ți propriul tău cobai? Nu faci decât să te mutilezi singur, căci fără un pic de experiență, niciodată nu vei realiza ceva perfect sau frumos.
Tatuajul e considerat o artă, iar dacă continui așa, va ieși contrar așteptărilor tale.

| madb a răspuns:

Pai si cand va fi cazul sa le faci altora tatuaje cum vei proceda? O sa apesi tare, fara mila?laughing Pielea pare subtire, cel putin pentru un ac de aparat de tatuat n-am auzit niciodata cazuri sa perforeze in asemenea hal incat sa ajunga la vene, cred ca doar te sperie faptul ca vezi sange, ca asa curge la tatuaje un pic, incearca sa apesi mai tare! da cu gheata inainte sa nu te masi doara asa rau.:* App, n-ar fi trebuit sa incepi sa faci asa...pe tine, nu fi propriul tau cobai, tatuatorii incepatori practica pe piele de porc pentru ca e asemanatoare zic ei cu cea de omlaughing.

| madb a răspuns:

Http://tatuat.ro/index.php?route=product/product&product_id=117 daca nu vrei cu porci! Atata n-are aceeasi densitate bla bla...da pielea omului e la fel la toti nu? Geniule! Nici oamenii nu au aceeasi piele! La unii e mai subtire la altii mai groasa la unii mai poroasa etc:-J da ma rog... mazgaleste-ti incheieturile sau invata sa accepti un sfat ca nu ti-a dat nimeni in cap daca ti-a recomandat sa nu mai fii propriul tau cobai!

| JackWolfskin a răspuns:

Man, iti sugerez sa nu incerci pe tine, incearca pe o bucata de sorici sua cv de genu,,,, funda?

| coriinawtf a răspuns:

Ar trebui sa ceri sfat la un expert

| 夢想家兩次 a răspuns (pentru coriinawtf):

Mai bine ai cere sfatul unui expert

| Mia192 a răspuns:

Eu ii dau dreptatecorinei trebuie sa ceri sfatul unui expert deoarece poate fi o problema cu aparatele si tu nu o stii care poate fi foarte ascunsa, cauta pe acolo pe la tus...

| Cosmin_Cioroiu_1995 explică:

M-a ajutat cineva care tatueaza pana acum, dar nu vreau sa-l mai stresez cu intrebarile si de aceea am venit aici cu aceasta. Este treaba mea daca aleg sa-mi fiu propiul cobai sau nu. E o prostie sa faci pe sorici deoarece nu are aceiasi densitate, grosime si/sau duritate ca pielea de om. Niciunul din voi nu mi-a fost de ajutor pana acum. yawn

| Cosmin_Cioroiu_1995 explică:

Stiu ca a trecut foarte mult timp, dar m-am gandit ca ar trebui sa revin sa dau cuiva funda. big grin Am sa recitesc comentariile si am sa dau acelei persoane care mi-a fost cel mai de ajutor pe atunci. A trecut ceva vreme si am tatuat mult si bine de atunci. Pot spune ca am ajuns la un nivel promitator exersand pe mine.winking

Asta e ce mi-am facut pe mana la ora actuala:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/......0620_n.jpg

Iar aici este un cover facut la ceva timp:

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/......8715_n.jpg

Anyway, thanks again, everyone! big grin

| Cuzmin_Iulian_Marian_1998 a răspuns (pentru Cosmin_Cioroiu_1995):

Salut am si eu o intrebare m-am apucat de vreo 3 luni de tatuat m-am tot documentat despre piele etc etc dar a inceput sa imi faca figuri aparatele nu stiu acum daca e o problema de la reglt sau de la ele ca sau uzat dar nu cred ca exista asta asa des cand bat un tatuaj imi sare tus si ma incomodeaza (Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog?)

| Cozma_Daniel_1994 a răspuns:

De pe site ti-ai achizitionat aparatul?