| milckey16 a întrebat:

Am si eu o intrebare cu ce e mai folositoare in desen guma plastica fata de una normala? Ce face in plus in afara ca se modeleaza.Cum se foloseste ...Va rogg raspunsurii

2 răspunsuri:
| lenalle a răspuns:

Poi~~nu stiu daca pot sa explic cat mai concret~~guma plastica este mult mai efixienta :1 nu se murdareste, 2nu lasa urme 3 sterge orice fel de linie(groasa subtire) eu folosesc guma plastica(de asemenea si prof meu de monumentala ne-a recomandat sa folosim gum plastica) si te sfatuiesc sa incerci si sa vezi ce eficienta e~~~pentru ca nu pateaza foaia~~etc`~~^^ sper ca te-am putut ajuta(>_

| CapitanuSemafor a răspuns:

Guma plastica. Este buna pentru sters hasuri, nu face mizerie, o poti modela. Sa nu o tii in mana fiindca, incalzita e mult mai lipicioasa si mai proasta la sters.
Radiera este buna pentru absolut orice doar ca face mizerie. Este buna pentru linii apasate unde se descuraca ceva mai bine decat cea plastica. Recomand modele dreptunghiulare, modelul de la Factic la 1.5 lei e chiar foarte bun si ieftin.
In trusa unui artist trebuie sa existe amandoua, depinde de situatia pe care o intalnesti in desen va fi nevoie de una din elewinking