Deci... dai la messenger apoi dai la my contact details apoi scrii ce vrei acolo la name apoi dai save&close vezi e simplusi daca vrei si ca ceilalti sati vada numele care l-ai scris acolo si sa fii trecut la ei in lista cu acel nume atunci cand vb cu acea persoana dai ctrl+ shift+c repede una dupa alta di iti apare o chetie dai save andclose apoi dai finish si el trebuie sa-ti dea acc la ceea ce iai trimis u si gata te cheama asa cum vrei u in lista lui sper ca ai inteles si sper sa-mi dai mie fundita ca nu am niciuna
Te bagi in lista, apoi dai pe tine click dreapta si mergi la contact details (jos)si scrii acolo ce nume vrei tu... poti deja sa imi dai funda
Dai la messenger-my contact details si la name iti pui numele, sper ca te-am ajutat
Pai ii selectezi pe toti din lista apesi click dreapta pe mouse si iti apare o fereastra cu multe optiuni. De acolo alegi ''SEND MY CONTACT DETAILS '' si itit apare o alta fereastra in care scrie sus nume, prenume... si acolo inlocuiesti cum vrei tu apoi dai pe butonul ''Save & Close'' iar pe fereastra care va aparea dai finish si trimiti la toti noul tau nume la toti
anonim_4396 întreabă:
Emamuresan întreabă: