| fluturasul a întrebat:

Fac parte dintr-o trupa de teatru si in ultima perioada ne-am tot plimbat din festival in festival. Iubesc tetarul si trupa mea si nu stiu ce m-as face fara ei.
Problema este ca am avut cateva probleme la scoala si am luat cateva note foarte urate ( ceea ce nu se intampla la mine)
Mama a zis ca ma lasa sa maerg la repetiti si la festivaluri cu trupa doar daca ma tin de scoala. I-am spus de cele cateva note si a spus ca nu am sa ma mai duc sambata la urmatoarea repetitie si nu am sa ma mai duc la teatru. Nu ma intelege si nu intelege cat de mult inseamna asta pentru mine. Daca nu merg sambata as putea sa am de pierdut foarte mult doarece este o repetitie importatanta si oricum a zis ca nu am sa ma mai duc deloc. Cum sa o imbunez atat de repede. Mentionez ca mama este cam dificila cand vine vorba de note. Iam explicat ca nu imi poate lua asta si am incercat sa o fac sa intelega cat de mult inseamna asta pentru mine si ca asta nu este doar o activitate extra scolara sau un hobby ci este mult mai mult de atat dar ea nu ma intelege.

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu poti neglija scoala doar pentru ca ti-ai descoperit o pasiune.Indreapta-ti mai intai notele proaste si apoi rog-o din nou pe mama.

| anad a răspuns:

Mama ta este trecuta prin viata si stie ce inseamna sa nu ai carte si o meserie. Isi da seama ca numai cu actoria nu vei avea un viitor mai ales acum cand se promoveaza doar "vedete"cu pile, relatii si nuri. Trebuie sa stai la modul serios de vorba cu ea, sa-i explici ca esti constienta de importanta scolii pentru viitorul tau si ca aceste note au fost doar accidente ce nu se vor mai repeta. Fii mai draguta cu ea, ajut-o la treburile casei, fa-i o surpriza placuta si spune-i cat o iubesti si ca o vei asculta.

| Hombre a răspuns:

Promitei ca iti vei indrepta notele dar sa si o faci si apoi lucrurile se indreapta si poti sa-ti urmezi mai departe pasiunea.

| Allie a răspuns:

Eu cred ca mama ta stie mai bine ce inseamna actoria pentru tine. Tu esti cea care trebuie sa inteleaga ca scoala este mai importanta, MAI ales daca vrei sa evoluezi in actorie. Fa acest efort si mama ta o sa te lase si sambata. happy

| Allie a răspuns:

Eu ti am raspuns, dar am uitat sa ma loghez. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una e sa joci un rol de prost.si alta e. sa fii in realitate.parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, sunt Eli din Slatina! Te sustin! Este cel mai bine sa iti urmezi visul, chiar daca trebuie sa te impui parintilor, dar asta nu inseamna ca faci mereu ce vrei, ci ceea ce este bine! Mama ta nu intelege ca sunt doar niste note! Nu e vina teatrului ca ai luat vreo 3 note urate sau cate ai luat, oricum conteaza ce ai in minte cand e vorba de carte!