| alexMaidren a întrebat:

in legatura cu Facultatea de Arhitectura si Constructii. Am 17 ani si mai am 2 ani de liceu la Liceul de Arta Oradea, tot la arhitectura vreau sa continui, dar cum sta treaba. Sunt varza la matematica... deci nu chiar asa ca habar nu am dar sunt nivel mediocru, in rest stau perfect big grin am si o mapa cu lucrari, vederea in spatiu, imaginatie, totul e foarte bine... doar matematica :-| ce ziceti ar trebui sa continui in acest domeniu?

Răspuns Câştigător
| Bluef4 a răspuns:

La arhitectura trebuie doar sa faci cateva calcule, important e sa fii bun la geometria spatiala! Matematica nu te ajuta prea mult, decat partea de geometrie spatiala:d Succes!

4 răspunsuri:
| alexMaidren explică:

Bluef4 : Multumesc foarte mult pentru raspunsul tau big grin sincer imi era putin frica de matematica laughing in rest adooor arhitectura :X in fiecare zii fac pe calculator si pe foaie proiecte destul de super laughing Asa ca inca odata iti multumesc pentru raspuns.

| Bluef4 a răspuns:

Cphappy Cum stai cu fizica?

| alexMaidren explică:

Fizica nu mai fac din cls a 11-a sad dar am term cu media 9 tongue asa ca stau bine.

| soranabaias a răspuns:

Poti sa faci arhitectura linistit fara sa le ai superbine cu matematica; curs efectiv de mate se face doar in anul 1, un semestru; iti recomand cu caldura mincu, daca vrei o facultate in care sa faci intr-adevar treaba. bafta!