Este un inceput promitator. Trebuie insa sa iti formezi un stil si sa-l practici ca pe ceva ce-ti este specific tie. Un sfat: cand asterni pe o coala o poezie, trebuie sa te hotarasti daca vrei sa-i conferi o rima sau sa scrii doar versuri albe. Combinatia, amestecul in general, lasa de dorit si face ca poezia sa-si piarda sensul si sa se rupa de titlul care o defineste. Mult succes in continuare!
Emmanuelex ai dreptate. Nu are cum sa ma supere o critica daca are un fundament puternic. M-am gandit si eu dupa ce am scris ca poezia se abate de la un stil aparte prin aparitia si disparita succesiva a rimei insa acelea au fost gandurile mele si nu cred ca alte cuvinte reprezentau mai bine trairile mele de atunci. De aceea am optat pentru a lasa poezia dupa cum am scris-o atunci. Foarte buna observatie totusi. Multumesc tuturor pentru aprecieri. Daca ar fiu cum spui tu regis as fi onorat.
Nu sunt mare amator de poezii, insa cu siguranta este cea mai frumoasa din cele pe care le-am citit pana acum pe acest site.