| rosehudson a întrebat:

Am tot cautat pe Internet despre cartile lui Anne Rice,, Cronicile VAmpirilor" m vrut si eu sa le cumpar dar vreau sa stiu de la cineva care pune pret pe crti daca merita pentru ca nu vreau sa arunc banii pe geam aiurea sau daca se gasesc la librarie in Medias pentru ca ama facut socoteala si as iesi cam la 200 de lei cu toate 7 care sunt traduse...

Răspuns Câştigător
| Sk8erGirl a răspuns:

Daca esti din bucuresti te poti inscrie la biblioteca L.Rebreanu este la Costin Georgian mai exact.gasesti informatii pe google. Gasesti acolo carti scrise de Anne Rice tongue Eu am citit cronicile vrajitoarelor de Anne rice si mi'au placutbig grin Ti'am zis mai bine incerci la o biblioteca publicabig grin ( daca nu esti din Bucuresti cauta o biblioteca pubila in orasul tau ) succes>big grin

1 răspuns:
| mousy a răspuns:

Am citit toate cartile traduse din cronicile lui Anne Rice, mai putin Diavolul Memnoch, si pentru o fana inraita a literaturii vampirice, pot spune ca se afla pe primul loc in lista de autori favoriti. Nu sunt chiar pentru oricine cartile, cu atat mai putin pentru adolescenti, destule fragmente din ele mi s-au parut chiar greoaie, iar pentru cei pudici sau cu prejudecati, sunt convinsa ca nu le vor place, deoarece scriitoarea atinge destule subiecte sensibile, in special homosexualitatea. Dar daca te decizi sa le citesti, ti le recomand cu cea mai mare placere. Referitor la cumpararea lor, eu zic ca isi merita toti banii.