| greenboybogdan a întrebat:

Am un blog de literatura, incerc sa scriu o carte online dar nu apar in cautarile google si nu stiu cum as putea sa il fac mai cunoscut. Ce trebuie sa fac? www.atentiesescrie.blogspot.com

3 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Blogul tau nu e de literatura, sorry, mai e cale lunga, e blog pur si simplu. scrie cu diacritice, corect (sa-mi, nu sa-mi), ai grija la virgule - nu inchizi apozitiile. cauta bloguri care-ti plac si au tema similara, comenteaza pe ele, adauga-le in blogroll (cum crezi tu ca te va recomanda cineva cand tu nu recomazi pe nimeni? nu zic sa faci schimb de link, dar chiar asa, te citesti numai pe tine...
inscrie-ti blogul in zelist, ocupa-te de el, fii mai selectiv (poeziile par a fi din alt film decat pseudojurnalul). ai 21 de ani, ar cam trebui sa depasesti aerul de "baiat sensibil si neinteles".
poate-s dure spusele mele, dra nu-i urma de rautate. asta cred c-ar trebui sa faci ca sa "cresti".
succes!

| petruclaudiu78 a răspuns:

Serios, chiar nu apare in cautarile google?
Incredibil! Cum e posibil asa ceva?
Glumesc, desigur (sper ca si tu glumeai). Vad ca stii destul de bine ce trebuie facut. Trebuie sa iti promovezi blogul (asta faci prin postarea ta, nu?)
Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti sa promovezi un blog, cauta pe google.
O sa gasesti o multime de idei, trebuie insa multa munca si rabdare pentru a le pune in practica.