Si eu ma aflam in aceiasi situatie!
dar am luat un caiet din acela din care scriam in clasa 1 si de tip 1 si m.am chinuit sa scriu frumos pe el dupa pe tip 2 si dup [e dictando si m.am chinit sa scriu frumos si incet si dupa am scris mai repede si tot asa si acum scriu cam a 2 cel mai frumos din clasa!
sper ca te.am ajutat
stiu ca e mult de furc dar merita
I-ați un caiet si scrii pe el mereu câte două foi (4pagini) pe fiecare zi. Si scrii pe el prima carte a Bibliei: Geneza.
www.ebible.ro
Banuiesc ca ai optiunea de a astepta cativa ani pana termini scoala sau sa iei decizia sa corectezi...
Aproape am terminat facultatea...
Din acelasi motiv pentru care te aranjezi tu dimineata sa pleci la scoala/serviciu:pentru a arata mai bine... Uite cam cum scriu eu:
http://mediartv1.freenode.ro/image/201501/w620/scris_21265200.jpg
Scrisul ala este inca mai frumos decat al meu.
Scuza-ma, poate ai dreptate. E totusi lizibil scrisul din poza.
E ma gandesc ca in general o sa mergi sa lucrezi pe un calculator.
Si in general o sa scrii cand iti iei notite pentru tine sau cand semnezi. Unde oricum nu prea conteaza.
Ar trebui sa te uiti la scrisul de doctor. Ala... nu e scris. Si totusi, nu am auzit vreun doctor sa se chinuie sa isi faca scrisul frumos.
Intrebarea era: pe ideea faptului ca esti printre putinii oameni care se chinuie ca la finalul facultatii sa scrie mai frumos... nu ar fi interesant daca ti-ai canaliza energia catre ceva mai productiv?
Poate o fata? Poate un proiect personal? Poate orice iti doresti tu?
E doar o intrebare...
Sunt casatorit.
Ca medic va trebui sa scriu rapoarte de garda, fise de externare/internare, fise de observatii etc.Nimeni nu le face la calculator.
Eu ma gandesc ca nu am vazut pana acum o reteta usor descifrabila.
Esti in siguranta. Toti se asteapta sa ai un scris urat.
Ok
Hei! Uite, eu mi.am corectat scrisul, scriind de tipar. Mi.am impus sa scriu de tipar. Apoi dupa câteva lunii, multe, am fost scoasa la tablă si colegii mei au inceput sa se plângă ca nu inteleg asa ca am încercat sa revin la scrisul de mana. Intr.un final scriu destul de frumos, desi o combinatie intre scris de mana si tipar. Spre exemplu o, p si literele mari, inca le fac de tipar. Dar nu arata rau. Profa de romana zicea ca scriu frumos... Poți incerca. Oricum de tipar ar trebui sa se înțeleagă si daca scrii mai urât fiecare litera fiind scrise separat.
Oricum mult succes. Iti tin pumnii.
In aceeasi situatie sunt si eu. Poate suntem bolnavi! De cand am pus stiloul in mana... jale a fost. Niciodata nu am scris frumos. Sper sa gasesti "leacul"
Poti încerca si cu noul tip de caiete ce sunt in trend din anul 2021 pentru preșcolari te ajută enorm sa urmezi literele si cerneala dispare deci pot fi refolosite continuu https://gadgetry.ro/collections/rechizite-scolare-ieftine aduc un plus valoare pentru copii si pentru adulți. Succes!