| TheBlackCrystal a întrebat:

Am vazut ca pe ultima fila a revistei Bravo Girl zice ceva de un roman " Nu plange sub clar de luna" si la oferta scrie: " Romanul Nu plange sub clar de luna la un pret special". Unde il pot gasi? Il pot cumpara cu revista numarul viitor sau il gasesc in librarie? La librarie stiu ca de obicei cartile aste sunt extrem de scumpe...Deci du unde pot face ropst de carte la pretul de 10, 99 lei? Dau funda daca merge ceea ce ati zis voi!

3 răspunsuri:
| ICanSeeAll a răspuns:

Pai de la orice chiosc de ziare. Cel putin asa ar trebui.

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Eu crad ca tot la librarie deoarece la librarie sa gasesc carti ca altundeva nu se gasesc... funda?

| jedfan a răspuns:

Primul volum ti-l da cu Bravo iar urmatorul ar trebui cu Bravo Girl la 11 lei in magazine eu am gasit primul volum la 40 de lei si era o singura carte.Mai este un volum din Nu plange sub clar de luna si acela trebuie sa ti-l iei cu Bravo Girl la 11 lei nu gasesti la chioscuri sau in alta parte pentru ca Leda face o colaborare cu revistele astea si cartile sunt facute din foi reciclate.La ALexandria sau Diverta le gasesti scumpe pentru. ca sunt variante mai mari, scris imens etc. +o coperta super naspa.Ca sa iei cartile la 11 lei le poti lua doar cu Bravo si Bravo Girl.