| flavius01 a întrebat:

Am vreo sansa sa devin scenarist? Ce parere aveti? Am mai venit cu o idee acum, ceva mai bine pusa la punct cred eu. Astept parerile voastre sincere! Kathy este o femeie de aproximativ 35 de ani, destul de frumoasa, dar este nemaritata si nu are copii. Visul ei a fost dintotdeaua sa fie mama, sa aiba un copil. Vazandu-se ajunsa la aceasta varsta si vazand ca visul ei nu este prea aproape de a deveni realitate, ea decide sa mearga la o banca de sperma unde va gasi un donator si astfel va ramane insarcinata. O data ajunsa la o banca de sperma, a inceput sa se intereseze de proceduri. Cu toate ca mai mult parea o clinica si era destul de mica cladirea, Kathy a vazut acolo locul ideal, datorita unui anunt in ziar. L-a cunoscut si pe Michael, proprietarul acelei clinici, cel care a infiintat-o. Acesta era un barbat inalt, bine facut, frumusel, cam de vreo 40 de ani. Ea a inceput procedurile pentru a putea sa ramana insarcinata, dar moment a completat si a indeplinit doar procedurile birocratice. Cand a plecat s-a dus cu Mike la un restaurant, acesta invitand-o sa ia cina impreuna. Au discutat indelung despre ce vis are Kathy si pe masura ce vorbea femeia isi dadea seama ca barbatul nu este chiar atat de amabil si dragut pe cat pare, acesta avand o parere foarte proasta depsre mamele care au copii datorita unui donator. Cateva zile mai tarziu, a venit si clipa in care trebuia realizata fertilizarea in vitro. Cu toate ca Kathy nu l-a vazut nici macar o data pe donator pe care l-a ales tot ea dintr-un catalog, s-a gandit ca poate asa este procedura. Femeia a fost anesteziata prin anestezie generala (i s-a parut cam exagerat femeii dar din nou, nu a zis nimic). In paralel apare un nou personaj pe nume Rose care este si ea medic la aceasta clinica, dar este nou venita. Lucrand si trecand lunile, Rose incepe sa descopere niste mistere ce se afla in jurul clinicii si anume faptul ca multe dintre paciente au disparut imediat dupa fertilizare. Ea a devenit buna prietena cu Kathy, dar nimeni nu banuia cum ca ar fi ceva ciudat la clinica, acele disparitii fiind "o coincidenta". Kathy s-a trezit, dar in loc sa fie pe un pat se spital, ea se afla intr-o incapere rece, destul de vaga, ce parea a fi o mica temnita. A strigat de cateva ori numele lui Michael, dar nu a primit niciun raspuns. Intre timp, Rose incerca sa afle unde este prietena ei, avand in vedere ca nu o gaseste. A mers la Michael si l-a intrebat iar raspunsul lui a fost "acolo unde trebuie sa fie". Aceasta a facut-o sa mediteze la situatia prietenei sale si a inceput sa caute prin arhiva clinicii mai multe despre pacientele disparute. Intre timp, niste barbati au scos-o pe Kathy din acea incapere si au dus-o intr-una mare, luminoasa, comfortabila unde se mai aflau si alte femei. Un barbat se afla acolo privind dubios femeile, in timp ce un barbat ce parea sa aiba o oarecare autoritate acolo ii spunea ca o poate alege pe cea care ii place mai mult. Kathy a realizat ca se afla intr-o organizatie ce obliga femeile sa se prostitueze, iar spre nenorocul ei barbatul a ales-o pe ea. Atunci ea a fost dusa inapoi in incaperea rece, dar a primit mancare si apa. Intre timp familia lui Kathy ingrijorata pentru aceasta anunta poltia despre disparitia acesteia. Politia ajunsa la clinica, primeste de la Michael informatia cum ca pacienei i s-a facut procedura de fertilizare dupa care a fost externata aratand politiei o fisa de externare semnata chiar de propria Kathy ( el a pus-o sa semneze la inceput mai multe documente printre care si acesta, iar ea nu a apucat sa le citeasca). Intre timp, cautand prin pe Internet si pe la biblioteca informatii, Rose descopera socata ca cateva dintre pacientele disparute au aparut moarte si una dintre aceste femei care a fost data disparuta a aparut. Rose stia ca trebuie neaparat sa gaseasca acea femeie, ea fiind singura ei sansa de a-si gasi prietena. Avand numele ei din acel articol, Rose a cautat prin arhivele clinicii si a gasit fisa acelei femei impreuna cu adresa ei. A mers la acea adresa iar cand a ajuns si s-a prezentat femeii intreband-o despre acea clinica, femeia a devenit palida si a inchis usa. Rose a plecat, dar a promis ca se va intoarce si va afla ce s-a intamplat. Ziua urmatoare, Rose a revenit la acea doamna de 50 de ani, dar mare i-a fost socul cand in fata casei ei se afla o ambulanta, iar femeia era transportata pe o targa. In jur erau niste persoane iar Rose a intrebat pe una dintre ele ce s-a intamplat, iar un barbat i-a raspuns ca femeia a fost impuscata. Mai este in viata? Ii va spune secretul pacientelor disparute? Ce se va intampla cu Kathy? Va fi prins si pedepsit Michael? Aflati in partea a doua laughing Dar, pana acum, vi se pare o idee buna? Finalul il stiu, dar il scriu intr-o parte a doua. Daca s-ar termina asa, v-ar tine in suspans? V-ati dori sa aflati mai mult? Astept parerile voaste sincere

7 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

De ce am impresia ca pe mijloc unele faze seamana cu cele din filmul The clinic?

| flavius01 explică (pentru LoL):

Scuze, nu am vazut filmul. Daca zi tu, inseamna ca asa trebuie sa fie. Nu stiu despre ce este filmul, dar ma bucur sa aud ca o mica parte din ideea mea se regaseste intr-un film deja realizat

| flavius01 explică (pentru LoL):

Nu stiu nu am vazut filmul. Este posibil. Oricum ma bucur sa aud ca o mica parte din ideea mea se regaseste deja intr-un film!

| trolololo a răspuns:

Foarte tare scenariul. Oricum nu exista scoală de scenariști. Eu imi imaginez scenariul tău petrecându-se într-o țară ca Romania sau Bulagaria poate chiar Rusia, cu un sistem "underground" de trafic de carne vie.

| flavius01 explică (pentru trolololo):

Exista de fapt o sectie la Facultatea de Film ce se ocupa si de acest domeniu. Da, scenariul are niste lipsuri, ma chinui sa le acopar. Eeeh o sa vedeti in partea a doua ca nu e trafic de carne vie ce se intampla acolowinking laughing

| notatrol a răspuns:

Esti varza...ai vrut sincer ai primit sincer

| trolololo a răspuns (pentru notatrol):

Scenariul are lipsuri dar pe ansamblu e destul de bun, nu înțeleg de ce zic varza.