assiris
| assiris a întrebat:

Are cineva imagini cu insula ce era pe Dunare inainte de construirea barajului - Ada Kaleh?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ai cautat pe site-uri? Dar in Turnu Severin? Muzeu, batrani, etc...

4 răspunsuri:
assiris
| assiris explică:

Sunt departe de Turnu Severin din pacate. Pe site-uri am gasit ceva dar ma gindeam ca exista pe aici cineva care are mai mult

| georgesur a răspuns:

Eu sunt din Turnu Severin, dar din pacate nu te pot ajuta caci.pe vremea cind mergeam pe insula aveam cam 5- 6 ani si nu eram
"pasionat" inca de fotografie...
Imi amintesc insa cum ajungeam cu cite-o barca manevrata de cite un turc batrin, cu 6-8 persoane in ea, si care din cauza greutatii era scufundata de nu ramineau mai mult de 5-10cm deasupra apei, iar eu imi lasam palma sa-mi atirne in apa...
Imi amintesc si de straduta principala, cu masute in fata caselor, masute pe care erau la vinzare borcanele cu dulceata de smochine si nuci, cu peltea de trandafir, rahat cu nuca...
Imi amintesc Moscheea cu minaretul si cu acel imens covor .precum si Fabrica de tutun.
. uneori cred ca a fost. o poveste.

assiris
| assiris explică:

Multumesc georgesur, in citeva cuvinte ai reusit sa-mi aduci putin parfum din acel loc minunat, atlantida eomaneasca distrusa de un capriciu tehnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta in arhiva revistei " formula as "...au fost mai multe articole de-a lungul anilor pe tema asta.