Nu am mintit si eu ma ocup cu scenarii,dar ma axez mai mult pe comedie,dar chiar mi-a placut, IMI PLACE CUM SCRIe! Nu astept funda! Altii o merita, nu eu!
O fată care s-a născut plinuţă nu o să ajungă niciodată să arate ca un fotomodel deoarece oasele, nu ştiu cum să explic. E una să te îngraşi în timp şi alta să te naşti aşa. Oamenii graşi în general, sunt voinici şi au oasele mari. Scade grăsimea, nu şi oasele. Mai ales că ajunge la o agenţie de modele, deci probabil are peste 1.70-1.80. Şi de unde talie? Eu nu am văzut fete grase cu talie... siluetă. De unde? Cum a făcut ea talie?
Plus pielea care se lasă. Trebuie operaţii probabil ca să scapi de ea.
Nu e prea realist filmul. Nu e aşa uşor să slăbeşti, să ajungi la o agenţie şi alea-alea.
Un rezumat al rezumatului? Îţi dai seama că un film nu ţine mai mult de 2 ore...
Nu am citit până la sfârşit. Sorry, dar nu mi se pare... palpitant.
Cred ca ar avea succes. mie imi place mult de tot varianta asta succes in continuare
Incearca ceva dupa experienta ta personala, asa o sa intelegi cum faci sa emotionezi. Dar citeste regulile de scriere a scenariului. Un synopsis nu spune nimic. Nu-mi vine sa cred ca imi mai amintesc ceva termeni dupa ani de zile de zdrentuit neuronii cu altceva.
Multumesc de sfat! M-am uitat peste niste scenarii, dar nu pot doar cu ajutorul Internetului sa invat asta. Oricum, doar nu era sa ma pun sa scriu scenariul in tiparul propriu unui scenariu aici pe TPU nu?
De ce nu, cum inveti si in fond, dar lasa. Nu mai vorbesc cu tine. Nu mai am chef. Din experienta mea o sa-i invat pe altii. Acum imi pare rau ca am renuntat atunci, sa fi fost in comisie sa-ti spun pa, ce deliciu!
Dupa cum te-ai purtat cu mine pe net imi dau seama ca nu ai ce sa cauti intr-o comisie, nu ai rezista prea mult. Ai spune pa doar pentru ca te enerveaza ceva la cei care cer o parere, avand in vedere istetimea cu carul si talentul cu nemiluita ce zace in tine asa-i? In primul rand invata sa respecti si dupa vei fi respectata. Oricum, cei 7 ani de acasa ii ai sau nu...iar daca tu nu ai reusit ceva in viata nu este vina mea, eu voi incerca pana voi reusi. Nu sunt envervant de superficial, nu ai cum sa zici ca o persoana este superficiala dupa ce ai raspuns la o intrebare de-a sa. Oricum, succes pe mai departe in ignoranta! Cand iti vei da seama ce inseamna viata, mai vorbim!
De ce vrei sa ai tu mereu ultimul cuvant? ti-e frica sa nu cumva sa nu pari "barbat". Eu am o imaginatie deliranta si vorbesc ca o cunoscatoare cuiva care nici nu stie ce este asta.
Nu are legatura cu barbatia care apropo nu prin asta se demonstreaza. Iar in fond si la urma urmei daca taceai era mai bine, nu ti-ai fi aratat pe aici din nou lupta tu interioara cu tine pentru acel mult cautat ultim cuvant. "Eu am o imginatie deliranta"...crede-ma cei care au o astfel de imaginatie si-o demonstreaza in primul rand prin maniere, ceva ce nu prea s-a dat si pe la tine sa ajunga. Vorbesti ca o cunoscatoare, ha? Nu prea cred, dupa limbajul tau tin sa cred ca nu esti mai mare ca varsta ca mine, iar daca esti ai un caracter mult prea infantil pentru varsta ta. Eu nu stiu despre asta? Da, poate ca nu stiu, dar am 16 ani si incerc sa invat. Nu s-a nascut nimeni invatat, nu? In lumea asta toti se chinuie ca sa invete ceva nou si asta fac si eu. Pana una alta, eu am pus aici cateva dintre ideile mele si de bine, de rau am primit mai multe comentarii constructive si pozitive decat negative (ca al tau). Asa ca pana nu dai vreo dovada de superioritate atat in acest domeniu cat si din punct de vedere al varstei... abtine-te de la comentarii te rog!
De ce ti-am parut negativa? Eu m-am bucurat de preocuparile tale si am vrut sa te ajut sincer, dar tu probabil vroiai periatori. Ma scuzati aveti o scama.
Nu voiam periatori. Dupa cum vezi, sunt destule comentarii care nu sunt toate pozitive si am apreciat parerea si gata, dar tu nici nu vii sa zici e bun, nici sa zici nu e bun, tu vii si zici ca ar trebui sa ma las, sa imi iau un meditator ca nu oricum nu intru si chestii de astea. Pai de unde stii tu asta? Am intrebat eu undeva daca intru la facultatea nu stiu care? (fie ea in Romania sau Olanda). A, cat despre acea Olanda. Nu e vorba ca am atat de multi bani, ci e vorba ca am o matusa acolo care o duce foarte bine financiar si m-a chemat sa fac acolo facultatea. Doi la mana, revenind la ce ziceam, eu am intrebat daca vi se pare ca as avea talent ca si scenarist, iar prin asta ma refer la imaginatie mai mult pentru ca nu iti poti da seama daca am talent cu un rezumat, ti-ar trebui tot scenariul scris conform tiparului. Deci, daca voiai sa ma ajuti, iti multumesc, daca nu voiai iti multumesc din nou.
De ce nu citesti cu atentie? Ti-am spus ca exista posibilitatea sa te deprime propriul meditator, nu sa renunti. Ti-am zis pentru ca e foarte posibil sa ti-se arunce in fata destul de dur nu stiu ce adevaruri generale, rupte sau nu din context. Ti-am spus ca numai dupa meditatii poti sa-ti dai seama daca sa continui sau nu.
Iti multumesc pentru funda,pare stupid, dar ii prima! Chiar nu ma asteptam!
Nu renunta, nu se stie ce o sa fie in viitor! Poate intr-o zi am sa vad un film facut de tine! Nu se stie niciodata!
Cei care spun ca e super tare de fapt te mint, nu ai sa reusesti nimic pe laude false(vor funda ta atata tot)
Acum nu vreau sa fac pe desteptul, dar poate ca altora chiar le-a placut Pana la urma nu sunt toti "vanatori de funde". Eu am inteles parerea ta, o respect, dar nu pentru asta trebuie sa gandeasca toti ca tine Am mai pus o astfel de intrebare inainte, cu o alta idee de scenariu si unii au apreciat-o. Sa inteleg ca toti vaneaza funde?
Nu am mintit si eu ma ocup cu scenarii,dar ma axez mai mult pe comedie,dar chiar mi-a placut, IMI PLACE CUM SCRIe! Nu astept funda! Altii o merita, nu eu!
Esti super! scenariul e super.eu zic k ai avea mari sanse.cu niste actori potriviti filmul asta ar ajunge departe:X...mult succes!
Pare o idee buna, are un mesaj de atentionare catre fetele din ziua de azi plus ca astfel de cazuri de anorexie sunt intalnite din ce in ce mai des. Eu te sustin, continua sa scrii! Bafta
PLZZZZ fa un final fericit.Mie personal nu imi plac filmele cu final trist dar in rest eu zic ca e de oscar.eu cred ca ai putea avea un vitor ca scenarist.Continua sa creezi.
Emamuresan întreabă: