| eu_8723 a întrebat:

As dori si eu, niste poezii frumoase compuse chiar de voi ...va rog! cele mai frumoase primesc fundita si un sincer multumesc.:*

2 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Iti dau cuvantul meu ca aceasta este compusa de mine:

Ceea ce iti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie, se minte...

Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-ai adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta...sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima.

Dumnezeu Ne-a dat doua picioare sa mergem, doua maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, doua urechi sa auzim. Dar de ce ne-a dat o singura inima? Pentru ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 de ore pe zi, 60 de secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus...as imparti-o cu tine.

Se spune ca dragostea se naste din priviri, creste pe buze si moare in lacrimi.

Se mai spune ca dragostea este singurul joc care se joaca in 2 si ambii castiga.

Se stie ca, sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, insa sa iubesti si sa fii iubit e totul!

Saruta-ma si vei vedea stelele, iubeste-ma si ti le voi da.

Daca as mai avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung langa tine sa iti spun cat de mult de iubesc, chiar cu riscul de a muri.

Pentru lume tu esti Cineva, pentru Cineva tu esti Lumea.

Cu multa dragoste,
Cineva

| sárgablood a răspuns:

Daca esti fata atunci poate ca o sa iti placa... daca esti baiat thinking o sa te chinui ptin sa intelegi...
Zeita a lunii
Intruchipare a intunericului
Cu tine incepe
Dezlantuirea vesnicului...

In atingerea noptii
Sub licarul lunii
Cazi prada iubirii
Cazi sub ochii fericirii

happy Nu e prea buna am compus'o pe moment blushing