| AAandreeaAA a întrebat:

As dori si eu un cod webkinz de la un ponei roz webkinz. va rog frumos! am nevoie de unul! parintii mei au avut bani sa imi cumpere 2 webkinz. dati-mi codurile pe privat, ca va dau funda. va rog!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sieu vreau sa-l am pe pink pony. Sa stii ca webkinz nu este ieftin, nu prea cred ca cineva iti v-a da coduri.Eu am 5 dar l-am folosit pe contul meu pony5353

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa inteleg ca vrei sa dam noi bani pe ce vrei tu hai sa-ti spun ceva :
In Carrefour gasiti ACUM:

Signature + Abonament Deluxe 3 luni - 49, 90ron
Lil'Kinz - 12, 12ron
Mazin' Hamster - 29, 90ron
Webkinz - 18ron

| iuliana2002 a răspuns:

Vreau si eu un webkinz ponei roz va rog! frumos! daca puteti sa-mi dati mi-l dati pe mess va rog! mesul meu e cojocaruiuliana_2002@yahoo.com

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| raluca750 a răspuns:

Pai daca parintii tai au avut bani sa-ti ia 2 webkinz de ce mai ai nevoie de unul? thinking ...sa sti ca un webkinz nu este atat de ieftin si nu cred ca cineva iti va da codul... dar sa nu te las fara raspuns uite: nu trebuie sa cumperi nimic, pur si simplu du-te intr-un magazin si uita-te la codbig grin
mult succes :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

| AAandreeaAA explică:

De fapt, eu am nevoie de cod webkinz cu ponei roz (coduri functionabile), deoarece unicornul meu isi doreste o sora pe nume Sarah. daca imi dati coduri, Tini, unicornul, va fi mai fericita, dar daca nu, atunci, plange foarte tare de nu o mai pot opri din plans.

| Pink01 a răspuns:

Eu am 10 webkinz unul l-am pierdut! Ei sunt :husky lil'kinz,iepuras alb lil'kinz,koala lil'kinz,chihuahua lil'kinz,leu lil'kinz,basset hound(cel pierdut),pisica dungata lil'kinz,broscuta colorata lil'kinz,pestisor roz lil'kinz, pasare lil'kinz, ponei roz.dar nu-ti dau codul pentru ca este scump!