| AAandreeaAA a întrebat:

As dori si eu un cod webkinz! va rog! vreau de la un ponei roz sa imi dati pe privat! mai am nevoie de unul, pentru ca parintii mei au avut bani de-abia pentru bulldog webkinz si ribbon unicorn webkinz! va rog din suflet sa imi dati de la un pink pony! va dau funda.

17 răspunsuri:
| gerasaslan a răspuns:

:-l ce manipulati sunt copii din ziua de azi laughing

| Live.Laugh.Love a răspuns:

laughing adica noi dam banii pentru tine?straight face rolling on the floor lol. strange bani

| Bodo a răspuns:

M2STF4478

| AAandreeaAA explică:

Nu sa imi dati bani, ci coduri aici! doamne, nu stiti sa cititi? va rog sa imi dati coduri!

| lola_2540 a răspuns:

Sarah draga, dupa ce ca parintii tai ti-au luat deja 2 animalute, mai vrei? si sa stii ca acel cod pe care il ceri il poti avea daca cumperi un animalut, deci dai bani. oricum, daca cineva(chiar eu) as avea un cod nefolosit nu ti-l l-as da, deoarece nu il meriti.plus ca mai ai si pretentii de. ponei roz. strange banii din alocatie, du-te la magazin si cumpara-ti.nu veni pe TPU si cerseste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la magazin si cumparati nu veni aici cu cersitu'

Răspuns utilizator avertizat
| AAandreeaAA explică:

Ce aiuriti sinteti unii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am da l-am folosit daca vrei sa fim prietene|prieteni numele meu de utilizator este unicorncurcubeu

| ioana_8070 a răspuns:

Iti poti face cont de proba asa cum mi-am facut si eu.si eu as vrea sa cumpar unul sau mi-l aduce Mos Craciun.Nu am incercat niciodata sa joc cu un cod.Cred ca e superbig grin Oricum success.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai dau coduri webkinz va scrie supr bogata bella

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

123456789-01234567890- 1234567890-123

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am de la poneyul roz dar facem un targ itri pe webkinz pe zona roz si iti dau codul pentru ca nu am chef ca toty prosty sa stie codul secret!
:X:Xbig grinbig grinbig grin

| SyKo a răspuns:

Inventiaza tu un cod poate merge! A si nu cersii!

| iuliana2002 a răspuns:

Vreau si eu un poney roz va rog dar mi-l dati pe mesul meu va rog mesul meu e cojocaruiuliana_2002@yahoo.com

| iuliana2002 a răspuns:

Aveti din intamplare un utilizator si un cod secret de la un poney daca aveti ma contactati la id meu cojocaruiuliana_2002

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz pe site-ul oficial Webkinz Romania: www.WebkinzRomania.ro