| bianca_4393 a întrebat:

As vrea o carte care sa fie mai speciala.cu puteri paranormale cu ingeri cazuti sau vampiri sau varcolaci.cu locuri intunecate. ceva sa te fascineze. o carte mai gotica. da funda

Răspuns Câştigător
| iuli a răspuns:

Twilight, Gazda(Stephanie Meyer), Jurnalele Vampirilor, Academia Vampirilor, Vampirii Sudului
Am gasit si link-ul asta: http://www.librariabucuresti.com/carte-vampiri-descriere-0.htm

15 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Cu îngeri căzuţi-Becca Fitzpatrick-seria Hush Hush-Îngerul nopţii, Crescendo sau Lauren Kate seria Fallen-Damnare, Rătăcire.Interesantă mi se pare şi seria Georgina Kincaid de Richelle Mead-Tristeţi de sucub, Nopţi de sucub, Vise de sucub

| thealchemist a răspuns:

Necronomicon

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Citeste biblia satanica poate asa o sa ti se para mai interesant! suta la suta adrenalina!

| PetreConstanta a răspuns:

De ce mai citesti asa ceva Du-te in cimintir la 12 noaptea si-ti trece

| LiaYapp a răspuns:

Incearca seria Casa Noptii, sau Ingerul Noptii

| Veverita a răspuns:

Dracula bram stoker

| Jennny a răspuns:

Incearca si de Chelsea Quinn Yarbro- Hotel transilvania si Palatul
sau Noptile Bestiei. In afara de literatura horror mai au si cate ceva legat de istorie. poate te intereseazahappy

| NoemiVivien a răspuns:

-new moon(twilight seriers)
-jurnalele vampirilor
-cartea varcolacului
-Oksa Pollok(sa ceva de genul)

| Alisa_1731 a răspuns:

Ceau,iti recomand eu cateva carti, care mie imi plac foarte mult:
-Vampirii din MorganVille vol.1, 2,3, 4
-Ingerul noptii
-Evermore
sper ca te-am ajutat, :*

| Bianca_6401 a răspuns:

Jurnalele vampirilor sau kelly armstrong -invocarea vol 1 vlo2 vlo3 sunt foarte faine asa cum vrei tu

| NoName_9844 a răspuns:

Academia Vampirilor
Jurnalele Vampirilor
Jurnalele lui Stefan
Hotel Transilvania
Vampirii Sudului
Vampirii din Morganville

Eu iti recomand Jurnalele Vampirilor. Cred ca sunt 5 volume, pe care 3 sau 4 le gasesti pe net! Carti ce contin actiune, vampiriri, sange, dragoste, ura, vrajitori, varcolaci! Are de toate.
S-a facut si un serial dupa carti! Spor la citit!

| Deea_3292 a răspuns:

Citeste Twilight este o carte frumoasa si cu creaturi gotice dar si o poveste de dragoste:*

| KatherineKath a răspuns:

Eu acum imi iau "vamire diries" :)) cu 40 lei
sau daca vrei poti citi blogul meu
http://supranaturalactivities.blogspot.com/
mai tarziu va fi mai interesanta...vampiri,varcolaci

| adriana_8719 a răspuns:

Stiu o carte...se numeste Tunele si este scrisa de Roderick Gordon şi Brian Williams. e foarte interesanta:d locuri intunecate, vraji, prietenii, dusmaniietc. sper sa iti placa.happy

| Sleepwalker a răspuns:

Poti incerca seriile Amurg(vampiri) sau Septimus Heap(cu vrajitori si puteri). Sper ca te-am ajutat!

Întrebări similare