| Yasmine18 a întrebat:

As vrea sa calatoresc pe luna cu o racheta proiectata de mine.Sau sa creez un carusel din carucioare pana la soare.Ori sa sap un tunel prin toata lumea sau sa calatoresc pana in centrul pamantului.Aceasta este o enumerare de actiuni imposibile din punct de vedere omenesc. Am si cateva idei,, credibile,, :as vrea sa calatoresc cu avionul prin Europa sau sa-mi construiesc o casuta in copac.De mult timp imi doresc sa am o piscina in curte, ceea ce este posibil.O idee ingenioasa este sa merg la o pista de carting; nici sa confectionez o casuta pentru pasarele nu e o idee rea. Desigur,toate acestea sunt idei excelente de vacanta,dar, sa fim realisti!, se pot implini doar 25% deoarece: 1. 15% se duc din cauza banilor; 2. 30% se sfarama din cauza lipsei puterilor supraomenesti; 3. 20% dispar din cauza celor 99 de zile, deci e prea putin timp 4. 10% se irosesc din cauza micilor monstri numiti teme, care-ti rod constiinta. Deci, poti avea o vacanta frumoasa si simpla, cu familia, facand lucruri simple si relaxante. Si temele, evident! CUM L-ATI CARACTERIZA PE AUTORUL ACESTOR RANDURI?

Răspuns Câştigător
| Adiiitza2000 a răspuns:

Autorul este tipul omului visator, care isi imagineaza ca ar putea face lucruri imposibile dar si posibile.In final, el isi da seama ca nu are timp si bani pentru a-si indeplini visele.Vacanta lui va fi una simpla, facundu-si temele si stand cu familia.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat