De ce nu merge tatal tau la o galerie de arta cu ele? este cel mai simplu mod de a vinde.
Si eu sunt artist plastic si-mi vand lucrarile de arta cu ajutorul internetului ori preluand comenzi cu ajutorul blogului pe care-l il am la profilul meu. Intri pe numele meu aici pe TPU, nu doresc sa ii fac reclama, ci sa te uiti la modul de prezentare a lor.
Si o alta pagina pe facebook de unde preiau cele mai multe comenzi.
Modul de plata il am prin transfer bancar si transportul lucrarilor prin curier.
Nu m-am complicat cu alte site-uri, precum ocazi, ebay etc... numai un blog si o pagina de facebook, nimic mai mult pentru a-mi face vazute lucrarile mele.
Cu toate ca nu numai internetul ma tine conectata pentru a-mi lua comenzi, ci si foarte multe sunt din vorba in vorba vecinilor/prietenilor din zona unde locuiesc!
Succes!
Ceea ce vrei tu necesita cunostinte foarte multe in domeniul html si alte chestii...si daca va cumpara cineva nu tablou...cum il trimiti? cum primesti banii?
Sa apelezi la cineva specializat costa destul de mult...
Eu zic ca mai degraba faci un blog aici http://www.blogger.com/ asa este mult mai usor si faci o simpla expozitie online cu tablourile alea.
Ei bine, cel mai simplu ar fi sa postezi anunturi cu poze, detalii pe www.okazii.ro! NU FAC RECLAMA
este ca un magazin urias unde gasesti orice