| OanaMariaG a întrebat:

As vrea sa-mi dai o ideea de proiect cu tema:viata pe alta planeta.Nu neaparat sa fie stiintific, amuzant creativ. astept sugestii. fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey.am observat ca majoritatea proeiectelor de genul asta se refera la diverse probleme tehnice, de ex ce plante sa folosesti intr-o sera astfel incat sa ai cel mai bun randament oxigen-CO2, sau cum sa se creeze un sistem care sa se autosustina cat mai mult,care sa fie arhitectura, cum sa se foloseasca spatiul cat mai eficient, etc. Cred ca la fel de important ar fi ce chestii fun ar fi pe acea planeta. Adica daca o sa fie mai multe planete clar fiecare o sa aiba atractiile ei.Incearca sa alegi o planeta din sistemul nostru solar pe care sa o studiezi.Cauta un documentar despre ea sa o si vezi mai bine si apoi incearca sa gasesti de ex ce sporturi noi ar putea sa apara pe o planeta unde practic poti aproape inota prin atmosfera.Cum ar fi fotbalul acolo? La sariturile cu ski ar zbura cativa km? Ski pe dune de multi km inaltime? etc. Vezi ce forme de relief sunt acolo, ce straturi are atmosfera. Cum arata cerul lor(la unele cred ca e super ca au multi sateliti si se vad si planetele cu inele, etc). As zice sa te concentrezi pe ce ar fi super-cool si nu pe diverse chestii tehnice. happy
Sporhappy

0 răspunsuri: