Oricat ar putea fi de ciudat, cu atatea stagacii care arata ca iti trebuie mai mult exercitiu, ideea e originala.Intelegem analogia dintre fata care ti-e draga si franceza:amandoua sunt enigmatice pentru tine! Amandoua frumoase si de neinteles.Sa stii ca mama n-are nicio putere:daca esti poet asa vei fi totdeauna, vreau sa spun ca modul tau de a recepta realitatea va fi poetic, dar o inteleg pe mama fiindca putini oameni pot face din poezie un mod de a-si castiga existenta.Asta nu inseamna sa abandonezi poezia, insa trebuie sa mai exersezi.Niciodata sa nu crezi ca ai obtinut forma perfecta din prima incercare. Poti vedea prin manuale un fragment din poezia lui Eminescu si vei intelege cat de mult insista el pe fiecare vers, migalea pana obtinea forma perfecta.Am citit destula poezie pentru a-mi da seama ca ai idei originale dar si multe stangacii. Daca vei exersa mai mult, vei reusi sa scrii poezii reusite.Mult succes!
E draguta, e un inceput si mie imi place sa scriu si am castigat cateva premii. un sfat de la mine:incearca sa citesti cat mai multe carti ca sa-ti dezvolti vocabularul si imaginatia, talent ai
"Oricum tu nici inteleasa
Ai fost si ramai frumoasa
Eu n-am sa mai dau vreo teza
In viata mea la franceza"
Cat de tare a fost asta
E haioasa poezia
Poeziile in general nu valoreaza nimic. Asa ca tu viseaza in continuare. E frumos sa visezi.
. pai e o poezie reusita pentru nivelul clasei a7 a8 cred.
oricum imi place Felicitari!
Emmosan15 întreabă:
Kornelia33 întreabă: