anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu un cod webkinz va rog frumos nefolosit

716 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu eu un coleg de-al meu care te poate ajuta cu asta! cauta de net blogul lui superlegends2000 si intreaba-l de coduri ca el are o groaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mias dori un cont va rog nu am bani va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce sa-ti dam cumparati.
Sau esti pros.
Cumparati ce crezi ca se gasesc asa usor codurile la webkinz trebuie sa pici un cod.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rog sa imi dati un cod webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau un cod webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cumparati

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt maria si imidores de maidemult un webkinz si am avut dar mi s-a schimbat parola la cont si mi s-a furat codul daca aveti cod nefolosit sau cont nefolosit daca nu este prea mare deranjul ma puteti contacta pe idul annacrazy.girl

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa va cumparati mai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze ti as da dar nu am imi pare rau dar sa stii ca si eu am pus o intrebare ca si intrebarea ta ca cineva sa mi deie un cod ca aici la noi nu se mai gasesc de loc. chiar ti as da dar nici eu nu am scuze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa avezi codurii sau cod cumparati-va eu am 11 animalute si imi mai iau pentru ca imi pastrez alocatia nu va mai plangeti si apropo nu aveti voie sa furati si are camere video si sa nu ii credeti pe cei care da codurile ca nu le-ar da ei numai sa va pacaleasca.

| Diana2121 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hei buna! de unde ai cumparat animalutele?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau va rog un cont cu 10 animalute

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa-ti faci unul de proba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu as vrea un cod webkinz dar va rog frumos nefolosit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai nevoie de un cod secret sa stii ca poti sa iti faci ub cont de proba sia sa iti alegi daca webkinzul vrei sa fie catel sau pisica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cont: sofiamica parola:parola7059190589568

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai,ai putea sa iei un webkinz la fel ca al tau plusul poti sa ii dai plusul fratelui sau surori tale. daca e mai mare sau daca nu ai frate sau sora, poti sa il dai la prietena/prieten, iar tu pastrezi codul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, am 27 animalute. Unul e curat as da la cineva care sa il iubeasca, sa-l ingrijeasca, si sa-l puna in pat. Codul: N5MOP9C2

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca nu este neaparata nevoie sa ai cod raised eyebrows. Poti sa iti faci cont de proba. Nu trebuie obligatoriu sa ai un animalut special. Numa iti pierzi banii pe care i-ai potea folosi la altceva. Dar asta este parerea mea. big grinhappybig grinhappybig grinhappybig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ana, nu mai da asa public! Mai bine cere ID-ul la cine vrea, daca tatal tau lucreaza la fabrica Webkinz, cere-i un cod nefolosit si il dai la cine ti-o dat ID-ul. Ca asa toti care au deja cod iau codurile noi pe care le publici tu si aia care nu au deloc pentru ca nu isi permit un animalut Webkinz nu mai pot sa le foloseasca. Mai bine da-le particular.winkingwinkingwinkingwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-i aia "funda"? Imi raspunde si mie cineva? Va Rog!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vreau sa te jignesc sau ceva, dar daca esti saraca, cum ai un calculator? Si oricum ( iarasi fara rautate ) nu se prea zice asa : "sunt saraca"! Intelegi ce zic?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cod:dut-e cont:si parola:cupara-ti

| Lariiiiiiii a răspuns:

Iti pot da eu LGVZQP5V si daca vrei iti dau un cont utilizator:larisamihaela parola: mihaelalarisa mult succes in joc

| RobbyPh a răspuns:

Buna iti dau eu e Use:Andla Parola : crying nu stiu ca e unei prietene dar ea mi-a dat codul potis a ii scimbi parola la AM UITAT PAROLA Codul e :MMX9EPHT sper sa te ajutewinking happy

| TiaFCRB a răspuns:

Nu iti dau iti cumperi frate

| iuliana2002 a răspuns:

Multi teau dat coduri de ce nu le dai fundita cod:8e9t7hkg utilizatorul este rituta! e de pe net dar dai te rog fundita la cineva!

| meastylin a răspuns:

Sall eu am un cod la webkinz dar imi trebuie un cont la myepets cine imi da parola lui de myepets i dau codu la webkinz okey?

| meastylin a răspuns:

Sall TPU explicati-mi si mie cum se poate fura dintru magazin daca e multa lume ai o foarfeca si tai codu sau te uiti sau il scrii ca nu ma prind la bila am vrut sa iau un cod dar era prea multa lume

| iulyluvy a răspuns:

Ok iti dau eu:dar nu unul iti dau 4:er7hf8ig,ut8rmv84,75hg84jf,urt7rfj6.Sa te bucuri de ele hoato ca sa poti sa ii duci pe altii in eroare nesimntita

| SanziiAndry a răspuns:

Va voi scrie 2 conturi Webkinz. O pisicuta fata si un catel baiat. 1. Nume de utilizator: Xindyna80 si Parola: Abcdef28 Nume de utilizator: Xinidel45 Parola: c285ABTJ. Sper ca va veti distra pe acesti Webkinji creati de mine. happy happy happy big grin big grin

Întrebări similare