Trebuie sa avezi codurii sau cod cumparati-va eu am 11 animalute si imi mai iau pentru ca imi pastrez alocatia nu va mai plangeti si apropo nu aveti voie sa furati si are camere video si sa nu ii credeti pe cei care da codurile ca nu le-ar da ei numai sa va pacaleasca.
Hei buna! de unde ai cumparat animalutele?
Ana, nu mai da asa public! Mai bine cere ID-ul la cine vrea, daca tatal tau lucreaza la fabrica Webkinz, cere-i un cod nefolosit si il dai la cine ti-o dat ID-ul. Ca asa toti care au deja cod iau codurile noi pe care le publici tu si aia care nu au deloc pentru ca nu isi permit un animalut Webkinz nu mai pot sa le foloseasca. Mai bine da-le particular.
Iti pot da eu LGVZQP5V si daca vrei iti dau un cont utilizator:larisamihaela parola: mihaelalarisa mult succes in joc
Buna iti dau eu e Use:Andla Parola : nu stiu ca e unei prietene dar ea mi-a dat codul potis a ii scimbi parola la AM UITAT PAROLA Codul e :MMX9EPHT sper sa te ajute
Multi teau dat coduri de ce nu le dai fundita cod:8e9t7hkg utilizatorul este rituta! e de pe net dar dai te rog fundita la cineva!
Sall eu am un cod la webkinz dar imi trebuie un cont la myepets cine imi da parola lui de myepets i dau codu la webkinz okey?
Sall TPU explicati-mi si mie cum se poate fura dintru magazin daca e multa lume ai o foarfeca si tai codu sau te uiti sau il scrii ca nu ma prind la bila am vrut sa iau un cod dar era prea multa lume
Ok iti dau eu:dar nu unul iti dau 4:er7hf8ig,ut8rmv84,75hg84jf,urt7rfj6.Sa te bucuri de ele hoato ca sa poti sa ii duci pe altii in eroare nesimntita
Va voi scrie 2 conturi Webkinz. O pisicuta fata si un catel baiat. 1. Nume de utilizator: Xindyna80 si Parola: Abcdef28 Nume de utilizator: Xinidel45 Parola: c285ABTJ. Sper ca va veti distra pe acesti Webkinji creati de mine.
Emamuresan întreabă: