anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu un cod webkinz va rog frumos nefolosit

716 răspunsuri:
| bubblesinthebottle a răspuns:

Iti dau eu ca am un cont cu 2 webkinzi happybagama la idi bea13_betty si til dauhappy

| Sabrina_5632 a răspuns:

Buna! Am citit intrebarea ta si as vrea iti dauun sfat! Nu va dorii nimeni sa iti dea un cod pentru ca au dat niste bani pe acea jucarie.Nici eu nu iti pot da, dar iti zic ceva: Daca vrei poti sa iti faci un cont de proba in lumea Webkinz World. O vei intalni pe Dna. Birdy acolo.Ea iti va da sa completezi niste casete iar in ele vei pune raspunsul intrebarilor (sunt obligatorii astfel nu-ti poti face cont de proba). Dupa ce ai completat vei alege un animalut (Pisicuta, catel) iar dupa ii vei da si un nume(care iti place)(daca dupa ce ai trecut de asta vrei sa il schimbi nu mai vei putea).
Ai mai putea economisii bani: 25-30 lei si te vei duce sa iti cumperi ori rogi pe cineva.
Ai mai putea incerca si sa te duci la magazinul cora si sa te uiti la eticheta sa scrii in palma codul (sa iei un pix sau o carioca dupa tine). Este cam nepoliticos dar depinde si de tine ce vrei sa faci.Succes!

| Sabrina_5632 a răspuns:

Nuu

| sandrykskumpyk a răspuns:

Buna si eu am un cont webkinz. Si daca puteti sa-mi trimiteti ori ce fel de mobila in webkinz world m-as bucura foarte mult. Va multumesc!

| andrei16789 a răspuns:

Eu am 27 de webkinji dar nu dau

| Roberta_9419 a răspuns:

Cumparati De la real 2 sau de la imedio acolo ai toata colectia webkinz! Sper sa ai noroc sa gasesti un animalut pe gustul tau! Bafta!

| WEBKINZ_9696 a răspuns:

Cumparati? nu ai banii?

| copac00 a răspuns:

Pentru chestia asta trebuie sa iti iei bani sa te duci la magazin si sa iti cumperi un webkinz pentru ca noi platim pentru cineva necunoscut asta inseamna un fel de hotie

| ShaTT3NNa a răspuns:

Si eu vreau acelasi lucru

| EvaBiersack a răspuns:

Si eu caut l-am folosit acum un an si nu mai merge imi puteti da si mie unul? va rog!laughing crying

| Miruna12321 a răspuns:

Uite cea mai mare Revista facuta doar de copii ~ Revista cu coduri Webkinz Romania!
http://WebkinzRomania.ro/revista

| crisi2000 a răspuns:

Te duci la o librarie(magazin) si ceri frumos la vanzator sa iti dea un webkinz.eu am 5 webkinzsi. ar trebui sa nu iti cumperi multe animalute webkinz. pentru ca este foarte greu sa ii ingrijesti.

| anialove a răspuns:

Da va rog vreau si eu un cod nefolosit! Va rog nu conteaza la ce animalut numai sa fie un cod nefolosit!

| annalove a răspuns:

As vrea si eu un cod webkinz va rog frumos nefolosit!

| flowerrainbow a răspuns:

Buna! Eu caut disperata pe webkinz pantofii nafariei, dau pe ei psi-uri(pet specific items), cod de lux, cod de lil'kinz, id-ul meu pe mess e teo.robi31@yahoo.com pentru cei interesati.

| palasi99 a răspuns:

Voi sunteti chiar prosti?
strangetiva bani
ce mare greutate

| geofroz a răspuns:

Iti dau eu:h8f7g7k9

| WebkinzRomania a răspuns:

Prima Petrecere Webkinz din Romania - 16 August, invitatii Gratuite!
Detalii gasiti pe: http://www.webkinzromania.blogspot.com/
Webkinz Romania va asteapta!

| Melisa_9810 a răspuns:

Salut! Si eu vreau un cod si scuza-ma ca iti spun dar nimeni nu o sa-ti dea un cod nefolosit sau un cod corect.Mai bine fa ca mine. Spune-i mamei tale sau tatalui tau ca daca o sa fii foarte cuminte sa iti ia un webkinz. Apoi scrie un afis cu : trebuie sa fiu cuminte...Si incepe sa respecti si mai fa si un careu cu bile albe si bile negre. O fapta buna, bila alba, o fapta rea, bila neagra si apoi vezi si tu care sunt mai multe.Crede-ma.Eu asa am facut si acum o sa-mi primesc webkinz-ul. Fundita?

| lilalila a răspuns:

Da si eu vreau unu va rog da nefolosit

| lilalila a răspuns:

Da si eu dar fara sa il fur

| carol a răspuns:

Da chiar dete in magazin si cumparati noi nu dam bani pe animale casa iti dam tie codul!

| mona12 a răspuns:

Mi-a expirat contul si as vrea si eu altul imi dati si mie unul va rog?

| sorin12345 a răspuns:

67wr84jg

| mona12 a răspuns:

Si eu as vrea un cont pe webkinz dar nu pentru mine pentru fratele meu care are 3 ani si isi doreste foarte mult unul si imi e mila de el sa ii zic ca nu se poate

| mona12 a răspuns:

Ma numesc Mona si as vrea un cont webkinz nefolosit dar nu pentru mine, eu am 3 si cu unul de lux ci pentru fratele meu care are are 3 ani si isi doreste foarte mult si imi e mila de el sa i spun ca nu se poate

| mona12 a răspuns:

Cine are un cont webkinz sa imi dea si mie unul contactati-ma pe id. mess:ramonabucur01@yahoo.com sau micii8@yahoo.com

| andreea221 a răspuns:

Buna. pe mine ma cheama Anda. Eu sunt o fata de 16 ani.Eu joc webkin de la 9 ani. si va rog eu acuum o sa va dau un cont cu 17 animalute ca eu sunt bogata si pot sa imi iau multe coduri.id:anda16 si pw: andra, daca nu merge inseamna ca a schimbat cineva pw.

| bossu_1273 a răspuns:

Ydf666gut6

| Radu_Sorana_Andreea_1979 a răspuns:

Intra pe generator webkinz acolo iti dau 5 coduri pe zi mie mi-a mers am o broscuta o sa ai multi webkinji daca te duci pe siteul asta. pupici :*

Întrebări similare