Superb! Chiar nu am cuvinte... Poezia ta este de o profunzime inegalabila. Este iarna si ninge. Da, raman de la aceste versuri cu un gand: soarele sta sub zapada si asteapta. Ai sa ma intrebi poate ce. Imbratisarea, speranta si iubirea care alunga viscolul. Numai in poezia ta, aceasta poezie, am putut simti caldura pe care o da zapada. Ea prinde viata si chiar energie. Si stie si sa se retraga la timp. Ca sa faca loc iubirii. Felicitari, George, esti deosebit! La multi ani si Craciun fericit!
Bacovia n-a avut oarece urmasi? Intreb si eu ca mi-e c-o sa te trezesti cu un mare proces de pe urma poezelei asteia.
Imi dau seama ca e destul de greu sa fii original, dar prea bate poezia ta (in general) cu programa de liceu.
@scelerat, in primul rand scriu poezii pentru ca asta ma face fericit. Vreau sa le impart si cu altii. Daca poeziile mele nu au nici o valoare pentru altii, pentru mine au o mare valoare. Si aici nu ma refer la valoarea literara, ci valoare sentimentala. Imi place mult sa scriu poezii. Dupa cum a juca fotbal si a fi fotbalist e o diferenta asa e si la mine. Eu scriu poezii, nu sunt poet. Dar asta nu inseamna ca daca unii nu stiu sa faca diferenta intre cele doua fenomene eu trebuie sa nu mai scriu. Scriu pentru ca poezia ma face sa trec mai usor peste unele probleme. E universul meu in care se poate intampla orice vreau eu.
Nu inteleg de ce unii oameni de pe acest site sunt asa de rautaciosi.
bacemi, eu apreciez faptul ca scrii poezii.si chiar cred ca esti destul de bun. Si admir faptul ca tu, indiferent de ce zic unii, continui sa faci asta.
Nu te lasa doborat de ce zic unii.continua sa faci ce iti place( chiar si cei mai mari oameni au avut la un moment dat esecuri si au fost descurajati)
Si inca ceva. Iti urez Sarbatori fericite!
Bravo! Vad ca esti insistent cu poeziile astea ale tale si bagi cate una pe zi. Dar:
-am inteles ca situl asta este un site de tipul "eu pun o intrebare si altii vin sa raspunda, ca poate m-or scoate din ceata", sau
-poate am descoperit ceva util si as ajuta multa lume daca impartasesc asta cu ei.
Vad ca tu si multi altii confundati situl asta cu alte situri. Aici nu e site de socializare. Daca vrei sa scrii poezii, scrie. Dar trimite-le listei tale de prieteni pe privat, du-te cu ele la un cerc literar, oriunde dar nu aici. Pentru ca nu-si au locul. Si sa stii ca oricine poate sa scrie poezii de genul asta. Uite, cu mintea mea asta mica incerc sa incropesc ceva si sa stii ca nu editez nimic. Cum iese asa iese:
Asculta
Asculta cum ramurile se-ncovoaie
Si triste atarna pana la pamant
Zapada de pe ele se inmoaie
Si cade jos spulberata de vant
Stau treaz si visez ca dorm (versul asta e chiar sublim)
Afara e ger si pietrele crapa
Da-n casa e cald si focul e molcom
In casa e cald si teracota crapa.
In sfarsit, am scris asta in 5 minute. Si mai ceva care poate te va pune pe ganduri. Sunt cateva mii de utilizatori inregistrati. Poate cateva zeci au citit creatia ta. Din astia doar doi au zis ceva pozitiv. Deci?
Lasa-ne, lasa-neeeeeeeeeeeeee. Serios acum, deja devii penibil. Nu observi ca esti apreciat doar de maica-ta si de vreo cativa copilasi care au citit maxim cinci ambalaje de biscuiti la viata lor? Fa ceva si dezvolta-ti simtul penibilului, tocmai pentru a nu cadea (mai rau decat ai cazut deja) in derizoriu. Asa ca lasa-ne cu lalaielile astea si incearca sa postezi si niste intrebari. Eventual, du-te pe poezii.ro sau alt site de genul asta, si posteaza acolo. Sunt destule femei la menopauza care te vor aprecia. Ciaules baules!
A, inca ceva, poetu' lu' tata: se scrie "nicio", intre semnele de punctuatie si cuvintele care le preceda, nu se lasa spatiu etc.
MaryaSiAtÂt întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MihaiAndronic întreabă: