Eu nu le prea am cu biserica, dar tu chiar blasfemiezi si, arunci paie pe focul confruntarii intre atei si credinciosi. De ce faci asta? Chiar iti face placere sa atatzi spiritele pe linistitul TPU?
Asta dovedeste teama ca exista totusi ceva... iar tu bravezi. Sunt dezamagita ca doar atat poti.
Pe cand o culegere de teste de-astea destepte? Vreau si eu vreo 15 exemplare, cu autograf.Pls...pls...
Eu vreau sa stiu cheia acestui test...nu e test fara o cheie care sa duca la o interpretare, asa ca .....suntem aici in asteptare infrigurata! De cand nu s-a mai luat lumea de par pe aici pe tema credintei? Sa fie vreo cateva ore?
Testul asta, care numai test nu este, e punerea in practica a sintagmei" Intărâtă-i, drace!"
Ardnaxur1961... Zii adresa sa iti trimit cele 15 culegeri.15 lei bucata... vorbim dupa ce imi dai adresa sau poti imi poti da printr-un mesaj privat id-ul tau sa discutam mai in detaliu.
Omule, ce ai cu noi?! in afar ca pacatuiesti prin vanitate! credinciosii cei mai pacatosi sunt cei care se infoaie in credintza lor si mai plictisesc si pe altii, pe cand ar trebui sa isi aduca aminte ca Dumnezeu ne/a lasat liberul arbitru si nu a facut pe nimeni responsabil cu disciplina, dar intrebarea care era?
Testul e copiat de aici:
http://bombacuneuroni.wordpress.com/2009/07/28/test-pentru-crestini/
Foarte tare si ue vreau sa va arat un tes super madalina ma cheama
esti o gura sparta
1. ti s-a spus ca iti place sa trancanesti?
a)nu
b)de multe ori
2.esti mereu alaturi de cineva care are nevoie de un numar pe care sa planga?
a)sigur ca da
b)uneori
3.simti cum ti se ascut urechile la auzul unor soapte?
a)da
b)nu
4.ai secrete care nu le-ai spus nimanui nicio data?
a)da
b)nu
5.ai lasa vreodata sa iti scape din gura secretul unei prietene?
a)da
b)nu
6. daca ai gasit din greseala jurnalul prietenei tale ce faci?
a)ma uit
b)nu is asa curioasa asa ca nu ma uit
7.iti place sa citesti despre secretele starurilor
a)da
b)nu
majoritatea a
ei bine domnisoara esti o gura sparta ar fii mai bine sa taci caci vei avea multe probleme deci nu esti tocmai o prietena pe care sa ai incredere si baza
majoritatea b
da nu esti o gura sparta o prietena ca tine siar dori orice fata din univers ai grija sa nu o dai in bara mult noroc
ei bine cam atat daca va placut lasati comurii daca nu lasati comuri urate! pa vam pupat
Ar trebui sa adaugi inca o varianta la fiecare intrebare:,, e) nicio varianta de mai sus``. Dupa parerea mea biserica incearca sa inlature orice incercare a omului de a se apropia de adevar considerand-o erezie sau pacat. Astea sunt niste prosti dar nu are rost sa ma mai chinui, cine e,, hipnotizat`` (ca sa nu zic altfel )de nu poate vedea sau intelege ce vad sau inteleg ateii, daca lor li se citeste ceva in biserica ei iau de buna. Dupa parerea mea ateii sunt persoane care au avut curajul sa-si spuna cuvantul si sa gandeasca cu propriul creier...
"OMUL UCIDE ADEVARUL CACI ADEVARUL UCIDE RELIGIA"... Este raspunsul meu cu "" de rigoare
...sorry daca domnul laurentiu se caieste prin biserici adventiste si vine cu dume de astea nestiind cum a aparut viata in univers, cu toata consideratia mea, dumnealui este un PROST!(nepregatit)
Emamuresan întreabă: